duminică, 2 octombrie 2011

TOP 40 DE COAFURI IN TENDINTE

1. Coafura cu volum
Parul bogat, cu volum este la moda. Confera un aspect sculptural oricarei coafuri si alungeste trasaturile fetei.
2. Diafan a la Audrey Hepburn
Cocul clasic, feminin va fi mereu la moda. Este alegerea ideala pentru o rochie de seara si continua sa fie o sursa inepuizabila de inspiratie pentru celebritati.
 
3. Diademe cu impletituri
Inspirate din stilul hippie, coafurile cu impletituri sunt la mare cautare in sezonul cald. Bandanele puse pe cap reprezinta un must pentru aceasta coafura. Pentru un efect maxim, cumpara o benita realizata din par artificial, intr-o nuanta cat mai apropiata de a ta.

4. Flori in par
Accesoriile confectionate din flori au invadat tendintele in frumusete. Impodobeste-ti si tu coafura cu astfel de accesorii sofisticate.
5. Coafuri neconventionale
Volumul neconventional este un trend imbratisat cu mare interes de hairstilistii creativi. Inspira-te si tu din propunerile lor si indrazneste sa sochezi.
6. Neglijent cu stil
Tapeaza parul, prinde-l neglijent cu un clastisor si vei obtine cu usurinta o coafura la moda. Nu uita sa lasi cateva suvite libere sa-ti incadreze fata.
7. Coada chic
Coada de cal, una dintre cele mai simple coafuri feminine a fost reinventata cat mai original de hairstilisti. Tapeaza parul la radacina, apoi prinde-l intr-o coada si onduleaza varfurile intr-o parte. 
8. Coc amplu
Pentru evenimentele importante, cocul elegant voluminos este o coafura care te va propulsa garantat in centrul atentiei.
9. Par perfect aranjat
Parul lipit de cap, perfect aranjat este una dintre propunerile inedite in materie de coafuri. Este potrivit pentru tinute elegante sau office.
10. Impletituri romantice
Impletiturile romantice au invadat podiumul. Sunt foarte usor de realizat si accesoriile florale confera un plus de originalitate.
11. Coafuri elaborate
Coafurile elaborate, stralucitoare sunt un must pentru un cocktail sofisticat. Pun in evidenta un par lung, sanatos si subliniaza foarte bine trasaturile fetei.
12. Breton fals
Bretonul fals este o tendinta noua in materie de coafuri si creeaza cu usurinta un look extrem de interesant. Parul se piaptana foarte bine, se deseneaza cararea intr-o  parte si bretonul se fixeaza cu cateva agrafe. 
13. Asimetric
Coafurile asimetrice se potrivesc in general celor care adopta un stil neconventional. Un breton inegal, chic, va conferi un plus de originalitate unui coc sofisticat.
14. Coc glam
Cocul amplu este adorat de majoritatea celebritatilor de la Hollywood. Confera monumentalitate rafinament si se asorteaza perfect cu o rochie dreapta eleganta.
15. Office chic
Aceasta coafura este perfecta pentru tinutele de zi. Parul trebuie intins foarte bine cu placa, apoi cu ajutorul unui ondulator  varfurile se onduleaza la exterior.
16. Office clasi Daca te grabesti la o intalnire importanta dupa job, iti recomandam sa incerci aceasta coafura. Parul trebuie sa fie proaspat spalat, se tapeaza foarte bine la radacina si se fixeaza in lateral cu niste agrafe subtiri.
17. Coafuri texturate
Coafura texturata este foarte usor de realizat si se potriveste foarte bine la tinutele casual. Parul este lasat liber sau prins intr-o coada, apoi se tapeaza foarte bine la varfuri.
18. Impletituri fantezie
Impletiturile fantezie dicteaza un nou trend in materie de coafuri. 
19. Coc asimetric
Cocul asimetric se poate realiza cu usurinta si acasa, in fata oglinzii. Piaptana tot parul intr-o parte, apoi rasuceste suvite de dimensiuni diferite si fixeaza-le la interior cu agrafe. Nu uita sa lasi varfurile libere pentru a conferi un aspect voluminos coafurii.
20. Pixie
Tunoarea pixie se potriveste foarte bine persoanelor nonconformiste, care nu isi doresc sa aloce foarte mult timp ingrijirii parului. 
21. Bucle structurale
Buclele transforma intotdeauna o coafura banala intr-una deosebita, plina de stil. 
22. Coc floare
Cocul rasucit, cu volum transmite un bun gust desavarsit si pune foarte bine in relief trasaturile chipului.
23. Retro chic
Retro inseamna eleganta, rafinament si o doza intensa de sex-appael, asadar combinatia perfecta pentru un look desavarsit. 
24. Bob
Victoria Beckham a fost promotoarea tunsorii bob. De atunci aceasta coafura s-a transformat intr-un trend apreciat de majoritatea celebritatilor. 
25. Coada asimetrica
Coada prinsa intr-o parte este o optiune chic pentru o dupa-amiaza torida de vara.
26. Par lung, natural cu breton inegal
Stilul natural studiat este la moda. Un look aparent neprelucrat, iti va oferi o atitudine deosebita. Ce ai de facut? Intinde-ti parul cu placa, defineste-i forma cu degetele, fara sa para foarte aranjat. Nu in ultimul rand, mizeaza pe un breton inegal, la moda.
27. Onduleuri lejere
Un look seducatoar poate fi obtinut fara prea mare efort. Mizeaza pe onduleuri lejere si lasa parul desprins
28. Bucle sofisticate si impletituri
Combina buclele sofisticate cu impletiturile inspirate din coafurile hippie. 
29. Coc elegant elaborat
Cocul va ramane o coafura de nadejde pentru ocaziile speciale. 
30. Bob simplu
Bobul simplu definit de linii drepte este o coafura care intinereste si pune in evidenta gatul. 
31. Diafan si romantic
Chiar si coafurile prinse intr-o parte pot inspira un aer romantic, inocent. Secretul? Lasa cateva suvite sa-ti incadreze fata si tapeaza fin parul la radacina pentru a-i conferi volum.
32. Prins pe jumatate
Parul prins pe jumatate este lejer, ideal pentru orice imprejurare. 
33. Coafura de inspiratie vintage
Coafurile de inspiratie vintage raman in tendinte si in acest sezon. Asorteaza-le cu un machiaj corespunzator si haine cat mai simple. 
34. African style
Coafurile texturate, cat mai nonconformiste caracterizeaza foarte bine un look exotic de inspiratie africana.
35. Par natural cu volum la radacina
Parul natural, desprins este alegerea ideala pentru o seara racoroasa. Look-ul poate fi innobilat  de o pereche de cercei lungi sau de un colier fantezie. 
36. Coafura tapata cu volum
Parul stralucitor, perfect intins este un must al sezonului. 
37. Coc elegant feminin
Un alt model de coc elegant, feminin potrivit pentru un eveniment special.
38. Prins pe jumatate rasucit
Confera un plus de stil parului prins pe jumatate.
39.Boho-chic
O coafura romantica si boema. Impleteste bretonul intr-o parte, apoi fixeaza tot parul intr-un coc neglijent la spate. 
40. Coafura cu funda inspirata de Lady Gaga
Lady Gaga a lansat foarte multe coafuri excentrice de-a lungul timpului. Dintre aceastea, coafura cu funda, merita toata atentia noastra. Se poate purta atat seara, in club, cat si in timpul zilei. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.