vineri, 28 octombrie 2011

Scene fierbinti si scene violente, in noul clip al Rihannei – “We Found Love”


Cand Rihanna lansa primul single, “We Found Love” ft. Calvin Harris, de pe viitorul sau album, “Talk That Talk”, ne gandeam ca vom avea o piesa de dragoste. Clipul impleteste, insa, momentele de maxima tandrete si sexualitate cu cele incarcate de ura si resentimente.
Noul videoclip, regizat de aceeasi Melina Matsoukas, responsabila si pentru controversatul “S&M”, o infatiseaza pe artista prinsa in mrejele dragostei, dependenta de iubire, pana in momentul in care aceasta devine periculoasa. Totul se destrama si aluneca din rau in mai rau, iar singurul lucru pe care cantareata din Barbados il poate face este sa iasa din acea relatie.

E ca si cum ai tipa si nimeni nu te aude” – isi explica Riri sentimentele, in debutul clipului – “Ai urme de rusine ca cineva poate deveni atat de important, incat fara el nu mai simti nimic. Nimeni nu va intelege niciodata cat de mult doare. Nu mai ai sperante si nimic nu te poate salva, dar – cand se termina si totul e pierdut – aproape ca iti doresti sa ai din nou toate lucrurile acelea rele, pentru a te simti bine”. Partenerul Rihannei este boxerul Dudley O’Shaughnessy, in varsta de 21 de ani.
In timp ce unii artisti scot un material la cativa ani, pentru Robyn Rihanna Fenty a fost anul si albumul. Dupa ‘Music of the Sun’ (2005); ‘A Girl Like Me’ (2006); ‘Good Girl Gone Bad’ (2007); ‘Rated R’ (2009) si ‘Loud’ (2010), pe data de 21 noiembrie va lansa o noua colectie de piese. Cantareata nu a oferit prea multe informatii despre noul material, care a luat prin surprindere fanii, lansand direct prima mostra- colaborarea cu dj-ul scotian de electro, Calvin Harris.
In afara Harris, pe tracklisting ar putea aparea si numele lui Eminem, pe care artista il considera ‘un geniu muzical’. Pana atunci, insa, Rihanna a dezvaluit copertile – una color, pentru editia standard, una alb-negru, pentru cea deluxe.
Sursa postarii: http://www.utv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.