luni, 24 octombrie 2011

Astrologie: Viitorul tau in functie de zodie

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, viitorul este presarat cu multe urcusuri si coborasuri. Berbecii sunt cunoscuti ca fiind firi foarte ambitioase, asa ca problemele pe care le vor avea nu le vor fi o piedica pentru a obtine ce isi doresc. Inteligenti, puternici si foarte egoisti, vor incerca din rasputeri sa isi gaseasca o slujba care sa ii multumeasca. In dragoste vor avea parte de multe esecuri pana cand vor gasi acea persoana care sa fie pe placul lor.

Taur

 Este o vorba care circula in popor, “Norocul ti-l faci si cu mana ta”. Este si cazul Taurilor. Firi incapatanate, perseverente si rabdatoare, cei nascuti sub semnul Taur stiu sa astepte si lupta pana cand obtin ceea ce isi doresc. Sunt destul de “statici” in gandire, isi schimba foarte des nevoile sau visele si asteapta linistiti momentele pentru a se bucura de ceea ce isi doresc.

Gemeni

Viata Gemenilor este destul de simpla, obisnuita, fara prea multe intamplari care sa te tina cu sufletul la gura. Persoanele nascute in aceasta zodie nu au foarte multe pretentii de la viata, vor doar sa aiba o slujba care sa le ofere confortul de care au nevoie si o familie, in sanul careia sa gaseasca linistea si pacea de care au nevoie. In viitor un secret bine ascuns va ajunge sa schimbe viata unui Geaman.

Rac

Astrele sunt de partea Racilor. Persoanele nascute sub semnul Rac, vor avea parte de un viitor frumos. Chiar daca vor exista foarte multe probleme sau situatii dificile, Racul va trece peste toate si va iesi triumfator. In ceea ce priveste viata profesionala, va munci foarte mult, insa va fi implinit pe acest plan deoarece va lucra in domeniul care il atrage.

Leu

Nativii din Leu sunt firi foarte incapatanate, posesive si impunatoare, care vor doar sa se bucure de clipa. Leii nu se gandesc de multe ori la viitor si nici nu isi fac planuri, ei putandu-se adapta in orice situatie, indiferent de cat de dificila este aceasta. Banii nu vor fi o problema deoarece pe plan profesional, Leul se poate considera o persoana norocoasa. Este mai greu cu viata amoroasa: ii va lua destul de mult timp pana sa isi gaseasca sufletul pereche.

Fecioara

Nativii din Fecioara sunt firi amabile, sincere si prietenoase. Perfectionisti si pesimisti, nu vor avea parte de prea multa actiune in viata lor, ci din contra: viitorul va fi unul obisnuit, chiar banal insa, vazut prin prisma ochilor lor, va fi perfect: o familie normala, o slujba care sa nu ii oboseasca prea mult si cam atat. Nu vor exista foarte multe momente culminante, insa pentru ei este mai mult decat suficient.

Balanta

Persoanele nascute sub semnul Balanta sunt firi amabile, sensibile si foarte emotionale. Ele isi doresc sa schimbe lumea si, multe dintre ele vor reusi prin slujbele pe care le vor avea. Vor avea parte de o viata linistita si calma, exact asa cum isi doresc. Trebuie sa recunoastem, vor exista si cateva situatii dificile, insa vor trece cu brio peste, fiind ajutate de prieteni si familie. Este posibil ca o decizie importanta sa le schimbe viata si modul in care gandesc.

Scorpion

Astrele au fost foarte darnice cu Scorpionii. Acestea le-au asigurat persoanelor nascute sub semnul Scorpion o viata exact cum si-au imaginat-o. Le vor merge bine pe toate planurile, avand succese dupa succese. Singurul inconvenient al Scorpionilor este faptul ca, o data cu trecerea timpului, foarte multi prieteni ii vor parasi deoarece nu vor lasa garda jos si intotdeauna vor avea ceva de reprosat.

Sagetator

Pentru persoanele nascute sub semnul Sagetator viitorul nu este tocmai roz. Vor exista numeroase dificultati peste care vor trece destul de greu, vor fi multe probleme care ii vor pune la incercare, insa vor reusi sa razbeasca si sa iasa invingatori. Incapatanat din fire, Sagetatorul va fi in situatii conflictuale cu toti cei din jurul lor, de la cei mai apropiati prieteni pana la partenerul de viata insa, daca va sti sa isi recunoasca vina si sa isi ceara iertare, lucrurile vor reveni pe fagasul lor normal.

Capricorn

Capricornii au mari asteptari de la viitor. Ei deja se imagineaza traind o viata de lux, fara griji, fara probleme, cu servitori care sa ii rasfete. Unii vor avea parte de un astfel de trai dar, pentru multi, soarta nu a fost asa de darnica si nu le-a pregatit o viata asa cum se asteptau, ci din contra: vor trebui sa munceasca din greu pentru a putea supravietui, dar se vor obisnui si vor intelege ca nu banii sunt cei care aduc fericirea, ci bunul simt, linistea interioara si iubirea. Atunci cand vor realiza acest lucru va rasari soarele si pe strada lor.
Varsator 
Pentru persoanele nascute sub semnul Varsator, viitorul este destul de linistit si calm. Nu vor fi prea multe furtuni care sa le tulbure viata. In fata problemelor vor sta nemiscati, puternici si vor reusi sa le razbeasca. Vor munci din greu pentru a avea ceea ce isi doresc, insa vor fi fericiti si impacati pentru ca sunt pe picioarele lor si se pot descurca si singuri, fara a primi ajutor din partea nimanui. Pe plan personal vor gasi destul de greu partenerul ideal, care sa ii multumeasca si sa fie pe placul lor.

Pesti

Pentru Pesti viitorul este exact asa cum ei si-l pregatesc. Persoanele din Pesti traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, nu le place sa munceasca prea mult. Sunt mai degraba genul care asteapta sa le cada din cer. Vor incerca sa isi urmeze visurile, se vor lovi de ziduri inalte insa vor razbi datorita increderii pe care o au in ei, curajului si optimismului.

 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.