vineri, 28 octombrie 2011

Drake si Lil Wayne vorbesc despre ‘The Real Her’, intr-o noua melodie


Drake a intrat si el in ‘clubul’ artistilor care prelungesc lansarea noilor materiale. MC-ul din Toronto urma sa scoate pe piata albumul “Take Care” chiar de ziua sa, pe 24 octombrie, insa a decis sa amane momentul, pentru a mai pune la punct cateva detalii.
Din fericire, nu vom avea de asteptat prea mult pana sa punem mana pe disc: acesta va ajunge in rafturile magazinelor pe data de 15 noiembrie. Artistul si-a cerut scuze public si a subliniat faptul ca, astfel, va iesi pe piata cu un produs mai bun. Pana atunci, insa, o melodie ‘a alunecat’ pe internet…
MC-ul din Toronto a pus pe internet destul de multe melodii, spunand ca nu se teme de faptul ca fanii nu ii vor mai cumpara albumul, daca apuca sa asculte piesele, ci – din contra – vor fi siguri pe ce dau banii. Nu stim, insa, daca melodia ‘The Real Her’ – cantata in duet cu mogulul Young Money, Lil Wayne – are vreo legatura cu ‘Take Care’ sau este doar un jam al acestora.
Un lucru e cert: in timp ce Drake are senzatia ca o cunoaste pe tanara domnisoara care se prezinta in fata lui – “You must have done this before, this can’t be your first time / we must have been here before, it’s still fresh on my mind”, Weezy e ceva mai precaut – “I know I’m not supposed to judge a book by it’s cover / I don’t wanna be in the blind but sometimes I Stevie Wonder about her.

Oriunde ar urma sa ajunga track-ul, este unul deosebit, iar cei doi merita nota 10! Voi ce parere aveti?

Sursa postarii: http://www.utv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.