joi, 27 octombrie 2011

TOP 7 FILME DE HALLOWEEN PENTRU FRICOSI

Nu vrem sa visam urat, vrem doar sa ne simtim bine si sa intram in spiritul de sarbatoare asa ca, fara teama, citeste in continuare si descopera propunerile noastre.
7. Casper
Casper e bine cunoscut ca o fantoma prietenoasa: nu face rau, nu cauta sa te inspaimante, e chiar dragut si saritor. Christina Ricci e doar o copila in rolul lui Kat, iar cei doi fac o pereche minunata. Probabil ca l-ai vazut deja, dar merita revazut intr-o seara de Halloween. Te va induiosa.

6. Monsters, Inc.
Mereu ti-a fost teama de monstrii care s-ar putea ascunde sub pat? Te simti pandita de fiecare data cand stingi lumina? Monsters, Inc. te va lecui de orice frica: de fapt, monstrii sunt cei care se sperie de copii si nu invers. Garantat, un film la care nu ai de ce sa tipi.

5. The Witches
Daca ai mai prins ceva curaj, poti sa te uiti la The Witches, o ecranizare a unei povesti de Roald Dahl. Un copil (Luke) asista din greseala la o intalnire a vrajitoarelor unde e pus la cale un plan oribil: vrajitoarele vor ca toti copiii de pe fata pamantului sa dispara. The Witches are de toate: suspans, magie neagra, vrajitoare urate si o transformare.

4. Beetlejuice
Te-ai gandit cat de neputincioasa trebuie sa se simta o fantoma care isi vede casa vanduta si apoi cotropita de noii proprietari? O fantoma care nu sperie pe nimeni... Prin asta trece un cuplu casatorit, Barbara si Adam, cand dupa moartea lor casa le este invadata de o familie nesuferita. Vor trezi din morti un exorcist sa ii ajute sa fie mai.. inspaimantatori, muahaha.

3. Seria Scary Movie
Scary Movie vrea sa te faca sa razi tot mai tare si mai tare cu fiecare film nou: e ceva de speriat, zau.

2. The Nightmare Before Christmas
Jack Skellington din Halloweentown e rege peste dovleci si peste monstrii de Halloween. Dar cand descopera oraselul lui Mos Craciun incepe sa isi doreasca ce nu ar trebui. Falsele impresii il conduc insa intr-o aventura fantastica numai buna de vazut intr-o noapte de sfarsit de octombrie
Iar pentru ca Tim Burton are o imaginatie aparte, puteti adauga si Corpse Bride in programul vostru de film.

1. The Addams Family
Cea mai iubita familie macabra din toate timpurile, familia Addams! Retrasi, palizi ca moartea, mereu in cautare de torturi si spaime noi, membrii familiei Addams sunt unici si nu se dezic. Filmul e un adevarat deliciu de Halloween. Noapte buna!

Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.