joi, 27 octombrie 2011

Skylar Grey ne invita in “Room of Hapiness” ft. Kaskade


Skylar Grey i-a ajutat – cu vocea ei puternica si inconfundabila – pe Eminem, Rihanna, Diddy-Dirty Money si Dr.Dre sa ajunga pe primele pozitii ale topurilor din intreaga lume. Acum, insa, va face aceleasi ‘vraji’ in beneficiul propriu. Artista, totodata si compozitoare, considerata unul dintre noile talente descoperite anul acesta, pregateste lansarea albumului de debut!
Pentru ca succesul sa fie garantat, ea lucreaza cu hitmaker-ul Alex Da Kid, iar materialul va fi lansat la Wonderland Music/Interscope Records. Desi ar fi trebuit sa ajunga deja in rafturile magazinelor, cantareata a amanat putin momentul si il va scoate pe piata la inceputul lui 2012.
Pana atunci, insa, cantareata ne mai ofera o piesa in colaborare Kaskade. Track-ul chill-out se intituleaza “Room for Hapiness” si face parte de pe noul album al DJ-ului, “Fire & Ice”. “Don’t be fooled by your emptiness, there’s so much more room for happiness”- le spune Skylar ascultatorilor. Cum vi se pare?


Va amintim ca viitorul album al lui Skylar Grey se numeste “Invisible” si vine dupa un prim album lansat in 2006 “Like Blood Like Honey”, care – din cauza faptului ca nu a fost promovat cum se cuvine – nu i-a adus recunoasterea publicului.
Momentan, artista se afla intr-un turneu european alaturi de Bruno Mars. Cei doi au incantat spectatorii cu cateva dueturi. Spre exemplu, au cantat impreuna la un show din Viena piesa “It WIll Rain” – lansata in urma cu circa doua saptamani de Bruno Mars – care face parte de pe coloana sonora a peliculei ‘The Twilight Saga’s Breaking Dawn Part I’.
Sursa postarii: http://www.utv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.