luni, 24 octombrie 2011

El este barbatul cu 39 de sotii, 94 de copii si o casa cu 100 de camere!

Acum este momentul sa faceti cunostinta cu cea mai mare familie din lume! Daca v-ati gandit vreodata ca nu va ajung camerele pentru a va creste cum trebuie copiii, ganditi-va putin si la Ziona Chan. El este barbatul care a reusit sa adune, de-a lungul timpului, 39 de sotii, 94 de copii, 14 nurori si 33 de nepoti - toti sub acelasi acoperis.

Locuinta lui Ziona are patru etaje si 100 de camere - indeajuns de multe pentru a-si gazdui numeroasa familie - si se afla in orasul Baktawng, din statul indian Mizoram.

Insa, chiar si cu o casa de asemenea dimensiuni, unele sotii ale barbatului sunt nevoite sa imparta aceleasi dormitoare. De ce? Pentru ca, se pare, in enorma locuinta nu toata lumea reuseste sa fie indeajuns de norocoasa pentru a avea o camera proprie.
In ciuda proportiei pe care familia sa a capatat-o de-a lungul timpului, Ziona nu este deloc ingrijorat. Ba dimpotriva! Barbatul este chiar fericit impreuna cu sotiile si copiii sai. "Ma simt ca un fiu special al lui Dumnezeu. EL mi-a oferit atat de multe persoane de care sa am grija. Ma consider un om norocos pentru ca sunt sotul a 39 de sotii si capul celei mai mari familii din lume", a declarat barbatul.
Nici disciplina nu a fost lasata in voia sortii. Cea mai batrana sotie, Zathiangi, in varsta de 69 de ani, face programul casei aproape militareste, in asa fel incat toata lumea sa participe la curatenie, spalat si gatit.
Iar daca inca nu am reusit sa va uimim indeajuns de tare, atunci sa va mai spunem cateva lucruri. Un pranz obisnuit este format din 30 de gaini, 60 de kilograme de cartofi si 100 de kilograme de orez. In plus, aceasta familie este una norocoasa, pentru ca dispune de propria scoala, teren de joaca, tamplarie, ferma de porci si pasari, precum si o gradina suficient de mare pentru a hrani toate persoanele.
Pe langa faptul ca este capul celei mai mari familii din lume, Ziona este si conducatorul unei secte care permite membrilor sai sa se casatoreasca cu oricate femei vor. In perioada sa prolifica, barbatul a reusit sa se insoare de 10 ori intr-un singur an. Cu siguranta ca acest reprezentant al sexului tare se bucura din plin de viata sa, mai ales atunci cand este nevoit sa isi imparta patul cu mai multe sotii odata
Pentru a nu discrimina pe niciuna dintre partenere, barbatul a creat un sistem de rotatie.
Astfel, fiecare femeie ajunge sa se bucure, la un anumit interval de timp, de virilitatea lui Ziona.
 Sursa postarii: http://www.antena1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.