miercuri, 26 octombrie 2011

CELE MAI INEDITE BUCHETE DE MIREASA!

Buchet de mireasa portocaliu, de toamna

Buchetul este alcatuit din floarea miresei (acele mici flori albe) si din trandafiri portocalii obtinuti la comanda. Buchetul este accesorizat cu voal si panglica alba.

Buchet de mireasa din lalele albe

Buchetul de mireasa din lalele albe este de o eleganta si o prospetime iesita din comun, iar forma buchetului poate fi una anturala ca in imagine sau una la alegerea dumneavoastra. O panglica alba groasa este suficienta pentru asortarea lalelelor.

Buchet de mireasa din bujori infloriti

Daca ati ales sa faceti nunta primavara, un buchet foarte frumos este cel din bujori infloriti. Buchetul prezinta un parfum aparte, florile au un volum impresionant si culoarea bujorilor poate fi aleasa in functie de nuanta nuntii.

Buchet de mireasa din boboci rosii de trandafiri

Un buchet proaspat din boboci seminfloriti de trandafiri rosu intens asortati cu o panglica rosie in ton poate fi un buchet de mireasa ideal pentru o nunta eleganta.

Buchet de mireasa "in plasa"

Buchetul este unul simplu dar foarte elegant, obtinut din trandafiri in culori deschide si frunze speciale de ornament.

Buchet de mireasa cu cozi lungi

Buchetul este obtinut din trandafiri si floarea miresei, cu frunze de ornament si panglica verde. Ceea ce are special acest tip de buchet este reprezentat de cozile lungi ale florilor.

Buchet de mireasa "cu coada scurta"

In opozitie cu buchetul prezentat anterior cel din imagine, confectionat din trandafiri si lacramioare, buchetul de mireasa din imagine are coditele florilor suficient de scurte cat sa depaseasca putin pumnul miresei care le tine. Aspectul conferit este unul ingrijit si delicat.

Buchet de mireasa "picatura"

Buchetul de mireasa "picatura" se numeste astfel pentru ca prezinta o forma de picatura. Buchetul se preteaza unei nunti somptuoase.

Buchet de mireasa "sferic"

Buchetul se prezinta ca o sfera sustinut de cozile florilor. Cel din imagine este accesorizat cu tul, dar nu este obligatoriu. marimile pot varia.

Buchet de mireasa din mai multe tipuri de flori

Puteti alege pentru nunta un buchet de mireasa din mai multe tipuri de flori, pretabil unei nunti foarte vesele.

Buchet de mireasa foarte simplu

Puteti opta pentru un buchet de mireasa foarte simplu, cu trandafiri din specii rare, orhidee, cale sau alte flori speciale.
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.