joi, 27 octombrie 2011

Chris Brown va juca in pelicula “Planet B-Boy” rolul unui breakdancer


Chris Brown a inceput recent sesiunea de toamna a reprezentatiilor din turneul de promovare a ultimului sau material, “F.A.M.E”. ‘Showman’ innascut, cantaretul de R&B si, mai nou, si de rap, nu a dezamagit nici de data aceasta: muzica incantatoare si coregrafie perfecta!
Daca nu ar fi fost cantaret, Breezy ar fi putut alege lejer o cariera de dansator. Insa e mai bine asa, caci avem si muzica si dansul la pachet. Cantaretul ne-a uimit in repetate randuri cu ‘skill’-urile pe care le are si felul in care se misca. Va reamintim, spre exemplu, de coregrafia complicata cu care a aparut la show-ul de televiziune ‘Dancing With The Stars’, de la ABC, pe care o puteti revedea aici.
Iar Chris Brown nu ne-a atras atentia doar noua, ci si lui Benson Lee, regizorul peliculei “Planet B-Boy”, care l-a vrut in echipa. Filmarile au inceput chiar in aceasta saptamana in Los Angeles, iar platoul s-ar putea muta in curand in Franta.
Brown va juca alaturi de Josh Holloway (Lost), Laz Alonso (Avatar, Fast & Furious), Josh Peck (Drake & Josh) si Caity Lotz (Mad Men). Iar, ca sa va faceti o idee despre ce ne va arata pelicula, va invitam sa aruncati o privire pe un fragment din documentarul din 2007 pe care aceasta se va baza, regizat tot de Benson Lee:
Sursa postarii: http://www.utv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.