joi, 27 octombrie 2011

Michael Jackson este cea mai bogata vedeta decedata. Afla primele 10 pozitii ale clasamentului


Publicatia Forbes a prezentat topul anual al celor mai bogate vedete, care continua sa-si sporeasca veniturile chiar si dupa moarte. Pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in 2011 ii revine regelui muzicii pop, Michael Jackson.
Artistul a murit la data de 25 iunie 2009, cu putin timp inainte de inceperea unei serii de 50 concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina la O2 Arena din Londra si care i-ar fi adus venituri impresionante. Dar chiar si asa, dupa deces, in ultimele 12 luni averea megastarului a crescut la 170 de milioane de dolari.
Iar aceasta va creste in continuare, caci – pe data de 21 noiembrie – va fi lansat un material ce va contine o colectie de track-uri necunoscute pana acum, apartinand regelui muzicii pop. Compilatia va purta un titlu foarte sugestiv, “Immortal” si va fi scoasa pe piata in colaborare cu Epic Records. Discul va contine cateva hit-uri ale megastarului reorchestrate, cateva mashup-uri electrizante, dar si o serie de melodii care nu au fost niciodata facute publice.
Pe locul doi se afla un alt ‘rege’, de data aceasta cel al rock’n’roll-ului, Elvis Presley, iar pe trei s-a clasat Marilyn Monroe.
Iata primele zece pozitii ale clasamentului, pe care il puteti consulta aici.
1. Michael Jackson (170 de milioane de dolari)
2. Elvis Presley (55 de milioane de dolari)
3. Marilyn Monroe (27 de milioane de dolari)
4. Charles Schulz (25 de milioane de dolari)
5. Elizabeth Taylor (12 milioane de dolari)
6. John Lennon (12 milioane de dolari)
7. Albert Einstein (10 milioane de dolari)
8. Theodor Seuss Geisel (9 milioane de dolari)
9-12. Jimi Hendrix/Stieg Larsson/Steve McQueen/Richard Rodgers, $7 million (egalitate)

13-15. George Harrison/Bettie Page/Andy Warhol, $6 million (egalitate)
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.