vineri, 28 octombrie 2011

Ne-Yo, Trey Songz si T-Pain isi petrec noaptea intr-un club de striptease, in clipul “The Way You Move”


Cantaretul impresionat de ‘Miss Independent’ si cel incantat de ‘Love Faces’ au mers impreuna intr-un club pentru barbati singuri, unde au fost hipnotizati de felul in care striperitele isi misca trupul. Cei doi nu au pastrat totul pentru ei si ne-au invitat si pe noi la o sera in oras, prin intremediul videoclipului “The Way You Move”.
The more I drink the more you look like wife material/ If you ready to ride with me girl, here we go” – canta invitatul lui Ne-Yo la petrecere, T-Pain, in timp ce o tipa foarte hot danseaza lasciv in fata sa – “You hit the stage and you make the music stop/ Then your booty go left cheek, right cheek/ Girl I love the way you move.
 Senzuala melodie a fost inregistrata de DJ Boy Wanda pentru viitorul sau mixtape- “Tought Love”. Iar colaborarea celor trei are scopul de a-i tine ocupati pe fani, cat timp ei lucreaza la proiectele proprii.
Ne-Yo pregateste un follow-up la albumul din 2010, “Libra Scale”; Trey pregateste lansarea unui nou capitol, “Chapter 5”, in timp ce T-Pain va lansa albumul “RevolveR” pe 6 decembrie.
Sursa postarii: http://www.utv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.