joi, 27 octombrie 2011

Lady Gaga pune piciorul in prag, in teaser-ul clipului “Marry The Night”


Lady Gaga este, fara indoiala, regina deghizarilor! Daca pana acum a ‘imbracat’ roluri pline de excentricitate, de la pesonaje fantastice pana la femeie fatala, de data aceasta cantareata ne demonstreaza ca miresele nu trebuie sa se imbrace in alb.
Ca sa ne tina in priza, artista a lansat un teaser al single-ului “Marry The Night”, metoda cu care, de altfel, ne-a obisnuit inca de la aparitiile sale. Desi piesa a aparut in mediul online de ceva vreme, nu a fost inca lansata oficial.
Ca si in imaginile prezentate in urma cu cateva zile, Gaga apare imbracata intr-o rochie vaporoasa, de culoare inchisa si incaltata cu o pereche de pantofi cu un toc, ce l-ar face invidios si pe Mihai Albu.
Filmarile pentru clip au avut loc in New York la inceputul lunii octombrie si, fara indoiala, vor fi peste masura asteptarilor micilor monstri. Deocamdata, din teaserul lansat astazi nu putem observa decat un pod lung si impunator, o rochie imprimata cu cristale si… un picior sexy!
“Marry The Night” este cel de-al cincilea single de pe albumul Born This Way. Melodia deschide materialul lansat pe 23 mai anul acesta, iar Gaga spune ca este una dintre piesele ei preferate. Recent, artista a lansat si coperta single-ului “Marry The Night”, care o infatiseaza intr-o postura de femei fatala/wonderwoman.
Outfit de piele, cizme peste genunchi si peruca blonda cu parul scurt – cam asa s-ar descrie in cateva cuvinte noul look al solistei pop. Iar daca mai adaugam si o masina tunata, ploaie si flacari puternice, am putea spune ca vorbim despre un film cu Jason Statham. Dar nu, este vorba de Gaga!
Iata teaserul. Cum vi se pare? La ce sa ne asteptam de la clip?
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.