joi, 6 octombrie 2011

16 IDEI DE LA DESIGNERI PENTRU COAFURA MIRESEI

Coc cu dublu profil

Cocul din imagine este unul asimetric, avand aspect diferit in profil. Este o coafura romantica si eleganta, ce permite accesorizarea cu flori din buchet pentru asortare.

Coc extravagant

Coafura din imagine este una deosebita, pretabila si miserelor cu inaltime mica ce doresc sa para mai inalte - efectul de inaltime creat de bucla superioara. Coafura poate fi accesorizata.

Coafura florala

O coafura in care sunt asortate cateva flori - este deosebit de romantica si se preteaza mireselor extravagante.

Coc ultraelegant

Aceasta coafura prezinta o aranjare a buclelor care confera volum parului si pune in evidenta gatul si umerii.

Coc indraznet

Acest coc elegant este potrivit mireselor romantice, avantajand si miresele mai mici de inaltime. Cocul se accesorizeaza iar voalul se prinde la spate sub coc.

Coafura "in linii"

Aceasta coafura este potrivita mireselor cu par mediu care vor sa iasa din tiparele cocului clasic cu bucle. Floarea trebuie asortata florilor din buchet. Puteti opta p[entru delicatele flori ale miresei sau pentru lacramioare.

Coafura simpla, romantica

Aceasta coafura este indicata mireselor inalte care vor sa isi puna in evidenta talia inalta, soldurile suple (eventual o rochie stil sirena), gatul, umerii si bijuteriile. Este o coafura simpla, dar necesita o atitudine sofisticata.

Suvite si bucle

Coafura din imagine este potrivita atat mireselor cu par mediu, cat si lung. Este indicat parul suvitat, astfel inca suvitele selectate sa aiba contrast fata de restul parului. Este o coafura deosebit de romandica.
 

Coafura romantica ultramoderna

Coafura din imagine imbina o impletitura romantica cu un coc la spate din bucle mari, generoase.
Coafura retro
Aceasta coafura este potrivita mireselor care ibesc moda retro, dar totodata necesita un gat suplu pentru a pune in evidenta gingasia miresei. Este potrivita mireselor cu gat inalt, umeri josi si ososi.

Coafura cu joc de volum

Coafura din imagine este usor de obtinut, romantica si jucausa totodata. Privita din fata confera un aer clasic.

Coc clasic cu bucle

Aceasta coafura este una clasica, un coc format din multe bucle si care permite orice tip de accesoriu pentru par.

Coc floral

Cocul din imagine este astfel aranjat incat sa dea imprezia unei flori exotice. Este potrivit mireselor cu par suvitat.

Coc Invartit

Este o coafura potrivita atat mireselor cu par lung cat si celor cu par relativ scurt sau mediu. Accesoriile de par sunt indicate a fi puse la spate unde se prinde voalul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.