miercuri, 7 decembrie 2011

Cum sa alegi un cadou potrivit in 4 pasi

Goana dupa cadouri in perioada sarbatorilor nu este intotdeauna foarte placuta. Nu este usor sa gasesti cadoul potrivit asadar ne-am gandit sa iti facem misiunea mai usoara.
Gandeste-te din timp la surpriza pe care vrei s-o pregatesti si, cel mai important, pune-te in pielea celuilalt; nu cumpara ce iti place tie. Mai departe, iti vom dezvalui cei 4 pasi esentiali pe care trebuie sa ii respecti in alegerea darului potrivit:

1. Asociaza-l cu persoana care il primeste

Cand faci un cadou, gandeste-te foarte bine la gusturile persoanei care il primeste. Fii obiectiva si incearca sa nu te lasi influentata prea mult de propriile preferinte. De exemplu, nu incerca sa eviti o anumita culoare sau un anumit stil de muzica doar pentru simplul fapt ca tie nu iti place. Nu vei folosi tu cadoul pe care o sa-l cumperi, ci persoana sarbatorita.

La randul lui, celalalt nu numai ca va fi incantat, dar va aprecia ca te-ai preocupat cautand exact un cadou pe gustul lui.
Cum sa alegi un cadou potrivit in 4 pasi

2. Trebuie sa fie util

Un alt criteriu important de care trebuie sa tii cont este utilitatea acestuia. Cadoul trebuie sa fie util, astfel incat sa provoace placere. Macar pentru cateva momente pune-te in locul celuilalt si cu siguranta, vei sti sa faci alegerea cea mai buna. Cand cumperi un cadou investeste timp si atentie. Doar nu ti-ai dori sa deschida darul, sa-ti multumeasca politicos si apoi sa nu il mai foloseasca niciodata. De asemenea, ambaleaza-l frumos si alege o punga potrivita.

3. Clasicul nu va da gres niciodata

Un cadou clasic este alegerea ideala cand nu cunosti foarte bine persoana sarbatorita. In aceasta situatie nu incerca sa impresionezi. Parfumurile, hainele si cosmeticele se numara printre principalele produse care ar trebui evitate cand nu cunosti detalii suficiente despre stilul de viata al celuilalt.
In preajma sarbatorilor decoratiunile de Craciun reprezinta o alegere foarte buna, de asemenea, un vin bun sau o carte vor fi intotdeauna apreciate.

4. Nu astepta pana in ultimul moment

Indiferent ca stii sau nu persoana careia ii este destinat cadoul tau, nu astepta pana in ultimul moment sa mergi la cumparaturi. Daca ai uitat, iti reamintim ca in aceasta perioada magazinele sunt foarte aglomerate. De aceea, pentru a evita stresul si agitatia specifica, ar trebui sa cumperi cadoul cel putin cu doua trei zile inainte sa il daruiesti.
Daca astepti pana in ultima clipa, risti sa nu fii multumita de achizitia ta. Cadoul potrivit nu iti va rapi doar cateva minute asadar aloca-i macar o ora din timpul tau.
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.