luni, 28 noiembrie 2011

Videoclip nou de la Beyonce… din nou


Cand vine vorba de Beyonce, totul e la superlativ, stim deja asta.  Asa ca nu ne mira ca albumul 4 deja incepe sa ramana fara piese la care Beyonce sa faca videoclipuri, iar asta chiar daca n-au trecuta inca nici 6 luni de la lansarea lui pe piata. 

Dance For You e videoclipul cu numarul 7 pe anul asta, extras de pe versiunea deluxe a celui mai recent album semnat Beyonce, 4, iar dupa absenta burticii de gravida, tragem concluzia ca videoclipul a fost filmat inainte ca sarcina sa inceapa sa se vada. Intr-o atmosfera de film noir a la anii ’40, Beyonce pune in scena un show privat pentru iubitul ei… bine, privat pana incep sa apara si celalalte fete care danseaza provocator.
Beyonce a mai filmat cel putin inca un videoclip in luna august, pentru piesa End Of Time, care probabil va aparea cat de curand. Oricum, la cat de pornita e cantareata acum, avem toate sansele ca pana la sfarsitul anului toate piesele de pe album sa se laude cu cate un videoclip.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.