luni, 7 noiembrie 2011

Coafuri usor de realizat acasa

Se poarta onduleurile si impletiturile si in acest spirit iti propunem doua stiluri diferite de coafuri de seara. Sally Brooks, art director international pentru divizia Nivea Hair Care si Styling, iti da si cateva sfaturi cum sa obtii look-ul perfect.

Onduleuri texturate

Avand ceva din stilul anilor ‘60, onduleurile texturate si coroana inalta sunt in acelasi timp elegante si usor de obtinut.
Cum se realizeaza acest look?
1. Onduleaza parul spre spate si imparte-l in patru „felii", pentru a-l putea coafa mai usor. Prinde partea cea mai de jos, de la ceafa, cu un elastic.
2. tapeaza parul din crestet, pentru a crea inaltime si volum si prinde parul tapat de coada facuta inainte, folosind un elastic.
3. rasuceste cele trei sectiuni ramase (laterale si in fata) si fixeaza-le cu agrafe de coada. Finiseaza coafura cu un fixativ cu efect de stralucire.

Sfatul lui Sally: Acest stil nu are nevoie de o finisare foarte atenta. Lasa parul sa se aseze natural, pentru un look modern. In acest sezon se poarta parul stralucitor - foloseste produse care iti protejeaza culoarea parului si ii pastreaza intensitatea.
Impletitura asimetrica
Cararea intr-o parte si o impletitura deosebita te ajuta sa obtii cu usurinta un look elegant si sofisticat. Stralucirea parului si lipsa firelor rebele ii confera un aer rafinat si elegant.
Cum se realizeaza acest look?

1. Imparte parul in doua sectiuni inegale si impleteste fiecare parte folosind tehnica de impletire clasica.
2. Prinde cozile cu un elastic.
3. Rasuceste cozile intre ele, intr-o parte a cefei si fixeaza coafura cu agrafe.

Sfatul lui Sally:
Acesta este un look foarte usor de obtinut, si de efect. Pentru a avea un par neted si foarte stralucitor, foloseste o spuma de par cu efect de stralucire. Astfel, capeti luciul la moda si vei evita si firele rebele. Este un stil potrivit pentru diverse lungimi si texturi de par.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.