miercuri, 2 noiembrie 2011

Continuarea peliculei „Omul lup” se filmeaza in Romania

Un alt film hollywoodian se filmeaza in Romania, de data aceasta fiind vorba de continuarea productiei „Omul lup/The Wolfman” (2010), care i-a avut in distributie pe Anthony Hopkins, Benicio del Toro si Emily Blunt, au declarat reprezentantii studiourilor Castel Film, citeaza Mediafax. Filmarile au inceput in urma cu trei saptamani.

Aceasta continuare a filmului „The Wolfman", regizata de Louis Morneau, nu are inca un nume, insa printre actorii care vor face parte din distributie se numara Steven Bauer ("Scarface"), Ed Quinn (serialul "True Blood") si Nia Peeples (serialul "Pretty Little Liars"), Guy Wilson, Adam Croasdell si Rachel DiPillo.
Scenariul peliculei spune povestea unui conte-varcolac din secolul al XIX-lea, care devine tinta oamenilor din sat. Ei doresc sa-l prinda, obtinand astfel recompensa pusa pe capul lui.
„Omul lup", lansat in 2010, nu a avut un succes foarte mare la public. Cu un buget de 150 de milioane de dolari, el a reusit sa adune doar 139 de milioane de dolari din incasari, acesta fiind probabil motivul pentru care casa de productie Universal evita sa faca vreo legatura intre primul film si continuarea lui, scrie Hollywood Reporter.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.