duminică, 6 noiembrie 2011

TOP 10 FILME ROMANTICE DE VAZUT IN NOIEMBRIE

In serile reci de noiembrie, baga-te in pat si uita-te la un film romantic. Vei uita imediat de frigul si de vantul de afara. 
1. Autumn in New York
Richard Gere e un mare cuceritor, dar nu stie sa se indragosteasca. Atunci cand e sedus de atipica Charlotte, o femeie dulce si fermecatoare, nu banuieste ca astfel va invata cea mai dura lectie pe care ti-o poate da dragostea.
2. While You Were Sleeping
O confuzie de moment ii transforma lui Lucy viata intr-un adevarat rollercoaster de coincidente fericite. Toamna are un leac pentru orice singuratate.
3. On Golden Pond
Desi actiunea filmului se petrece vara, On Golden Pond este un film de toamna prin atmosfera pe care o evoca. Katherine Hepburn si Henry Fonda te vor incanta cu interpretarea lor actoriceasca.

4. The Proposal
O comedie romantica la birou? Da, miroase a toamna. In rolurile principale: Sandra Bullock si Ryan Reynolds.
5. October Sky
Cateodata romantismul se confunda cu idealismul: dragostea pentru spatiu il inspira pe Homer Hickam, fiul unui miner, sa construiasca o racheta.
6. Sweet November
In Sweet November, romantismul e molipsitor, iar pana la final chiar coplesitor. Charlize Theron si Keanu Reeves fac un cuplu frumos in rolurile Sarei si al lui Nelson, cei care se indragostesc si traiesc impreuna in baza unui pariu.
7. Persuasion
Dupa un roman de Jane Austen, filmul te tine cu sufletul la gura si te arunca intr-o mare emotionala in care personajele inoata impotriva curentului. Soarta le rezerva multe surprize lui Anne Elliot si Frederick Wenworth, iar faptul ca nu isi marturisesc sentimentele nu ii ajuta deloc.
8. A Single Man
Tom Ford, celebrul designer, regizeaza acest film de o frumusete vizuala tulburatoare. Melancolia este nuanta de fundal pentru o poveste din anii ’60 a celui care pare sortit sa ramana un barbat singur. Romantismul este aici o pastila amara.

9. Hannah and her sisters
Woody Allen, maestrul nevrozelor citadine, regizeaza acest film, in care actiunea se invarte in jurul sarbatorii de Thanksgiving. In rol principal trei surori cu visuri, barbati si probleme – echilibrul se rupe cand sotul lui Hannah, Eliot, se indragosteste de cumnata lui, Lee.
10. Home for the holidays
Cateodata toamna devine un haos: vantul rece iti da viata peste cap, lucrurile iti scapa de sub control, iar in preajma sarbatorilor esti la un pas de depresie. Cum sa le faci fata tuturor? Claudia Larson (Holly Hunter) nu pare sa aiba raspunsul, dar stie cum sa se straduiasca.
 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.