miercuri, 2 noiembrie 2011

8 barbati pe care sa-i eviti din cauza meseriei

Un studiu recent a relevat meseriile care ii transforma pe barbati din potentiali iubiti in potentiali parteneri de evitat de catre femei. Urmareste lista de mai jos pentru a te asigura ca faci alegerea corecta!

Scriitor, artist:
Sunt persoane creative, sensibile si nu le este teama sa-si exprime sentimentele, insa din nefericire, sunt cunoscuti ca avand venituri mici sau chiar deloc. Astfel daca vrei stabilitate, iesi cu cineva de la departamentul financiar.
Politist, padurar, membru al armatei:
Te vei simti in siguranta alaturi de el atunci cand cineva te deranjeaza, insa este atat de ocupat si stresat cu antrenamentele, incat il vei vedea foarte rar si nu iti va scrie niciodata o poezie.
Gestionar al deseurilor, croitor sau gunoier:
Nu are probleme cu faptul ca isi murdareste mainile si este rasplatit constant pentru serviciile prestate, insa vor exista probleme cu mirosul inainte de baie . Este potrivit pentru femeile carora nu le pasa de ce spun ceilalti.
Director, om de afaceri:
Arata bine in costum si isi permite sa-ti faca toate poftele, insa in general petrece prea mult timp la birou sau cu prietenii.
Somer:
Are foarte mult timp liber pe care sa-l petreceti impreuna, dar vei fi nevoita sa platesti mereu cand iesiti in oras. Este o situatie care se accepta temporar, nu pentru totdeauna.
Model, striper:
Usor de cucerit si cunoaste toate saloanele de masaj si coafura din oras. Uneori accepta sa aiba relatii sexuale cu alte femei pentru bani.
Agent de vanzari, contabil:
Persoana serioasa, de incredere, pe care te poti baza, este total implicat in viata de familie, insa nu va inceta sa vorbeasca despre ultimele mariri de taxe si impozite.
Star rock, lider spiritual, adept al unui cult:
Carismatic, sensibil si capabil sa cucereasca pe toata lumea prin calitatile oratorice. Insa obisnuieste sa plece prea des in misiuni prin diferite colturi ale lumii.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.