luni, 7 noiembrie 2011

Cum sa ai un par vopsit stralucitor si sanatos

Ai ales culoarea, ai aplicat-o, insa intensitatea si stralucirea tin doar pana la urmatoarea spalare. Iti prezentam un aliat important, de care n-ai tinut seama: produsele de ingrijire pentru par vopsit

Samponul pentru par vopsit, pe langa obisnuitii compusi care curata firul de par, contine substante care permit fixarea pigmentului din vopsea in cuticulele firului de par, fara a-l indeparta odata cu praful, sebumul si alte impuritati.
In plus hidrateaza, deci te poti spala fara probleme chiar si la doua-trei zile. Continua cu un balsam de par sau o masca speciala. Hranit, hidratat, descurcat si netezit, parul va fi mult mai usor de pieptanat si coafat, va straluci ca in prima saptamana de dupa vopsire.
Un mic truc: foloseste la limpezit un pic de otet de mere amestecat in apa calda (nu fierbinte!) de la ultima clatire. Parul va straluci si isi va clarifica reflexele. Culoarea ta va arata ca noua timp de sase saptamani, pana cand radacinile iti vor trada nuanta ta naturala. Dar daca dupa o luna nu-ti mai place, afla ca s-a inventat demachiantul pentru par, care elimina in doua faze vopseaua, fara a afecta structura firului de par si nici pigmentul natural.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.