vineri, 18 noiembrie 2011

TOP 9 + 1 FILME SCURTE DE DRAGOSTE

1. Love Is Like Life But Longer
Cele mai fermecatoare povesti de dragoste sunt cele neasteptate, cele care se petrec in tranzit. Un hotel, ce loc improbabil pentru un scriitor nevazator si o calugarita sa se indragosteasca!
2. Les enfants s’ennuient le dimanche (Oliver Peoples 2010)
Shirley Manson (solista de la Garbage) saruta un hobbit! Ea si Elijah Wood, Frodo din Stapanul inelelor, joaca impreuna in acest clip delicios pentru Oliver Peoples - despre dragostea si plictiseala celor bogati si fabulosi.
3. The Crush
Care a fost prima ta iubire? Iata un baietel care s-a indragostit lulea la scoala de nimeni alta decat de invatatoarea lui - va lupta pentru ea pana la capat.
4. Invention of Love
Dragostea prinde aripi cand e redata sub forma unui film scurt de animatie: cele mai romantice fantezii sunt realizate grafic si seduc prin puterea imaginatiei.
5. Signs
Povestea ta de dragoste cum a inceput? Unele cupluri au istorii foarte simpatice legate de primele flirturi si de prima intalnire. Iar aceasta este una dintre cele mai dragute.

6. A Love Story in Milk
Sa ne lasam furate de imaginatie si sa credem pentru cateva minute ca si obiectele se pot indragosti!
7. Painted Love (Cartier)
Pe muzica facuta de Air, se deruleaza o poveste de dragoste pasionala imortalizata in mod artistic: daca Pygmalion si-a sculptat iubita, eroul acestui film scurt se indragosteste de femeia pe care o picteaza.
8. Despartire
Pentru ca dragostea si doare, nu putea lipsi povestea unei despartiri.
9. Goodbye, Mr. Nice Guy
Dar ca sa indulcesc gustul amar, sa nu amintim ca nu toate despartirile sunt tragice - unele pot fi funny ca in Goodbye, Mr. Nice Guy.
Bonus! Paris, Je T’Aime
Paris, je t’aime este un lungmetraj facut din 18 filme scurte, cusute intre ele cu multa dragoste. Filmul intreg e un superlativ al iubirii in cel mai romantic oras din lume, iar aceasta este povestea mea preferata: Faubourg Saint-Denis (Xe arrondissement).
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.