miercuri, 2 noiembrie 2011

A fost proiectata casa in care poti face skateboarding

Daca cei mai multi dintre noi ne transformam casa intr-un loc de relaxare, ce nu are de-a face cu job-ul nostru de zi cu zi, unii sunt atat de pasionati de ceea ce fac incat traiesc respirand activitatea lor preferata tot timpul.
Este si cazul lui Pierre Andre Senizergues, fondatorul companiei Etnies care si-a proiectat o casa unde poate face skate-boarding pe orice suprafata a sa. Din ce afirma designerii ei, aceasta locuinta este visul supreme al ultimei generatii de impatimiti ai skateboard-ului care s-au simtit ani de-a randul ingraditi de parinti, politie si civili exasperate de giumbuslucurile lor prin parcuri.
Proiectul a fost realizat de Gil Lebon Delapointe si Francois Perrin. Ideea de baza este aceea de a inlatura diferentele dintre spatiul interior si cel exterior si de a crea o locuinta care sa ii ofere iubitorului de senzatii tari posibilitatea de a se manifesta liber si sa se simta in elementul sau, la propriu. Casa este realizata ca o serie simpla de volume: zona de luat masa, dormitorul si baia si zona de practicat sportul indragit. Fiecare incapere este curbata in asa fel incat sa se transforme intr-un loc ideal de joaca.
Sursa postarii: http://www.euforia.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.