luni, 7 noiembrie 2011

Afla cum sa porti accesoriile de par!

Accesoriile de par adauga un plus de eleganta si creativitate tinutei tale. Acestea nu trebuie sa fie exagerate. Iata cum sa porti corect accesoriile de par!

1. Diamantele si perlele - astfel de accesorii pentru par sunt in trend in acest sezon. Acestea iti ofera un look glamourous si clasic. Diamantele si perlele au un aspect vintage si se potrivesc tinutelor elegante.
2. Anii '40 - un accesoriu folosit in mod gresit poate sa strice intreaga tinuta. Atunci cand doresti sa folosesti ace de par, asigura-te ca se muleaza pe stilul anilor '40. Alege diamantele sau pietrele stralucitoare si prinde-le intr-o coafura cu bucle usoare.
3. Accesoriile secrete - se folosesc pentru a da volum si forma parului. Acestea nu sunt vizibile. Imagineaza-ti coafurile anilor '60. Acest stil a fost imprumutat si de Amy Winehouse. Aceste accesorii secrete arata ca un ghem din par si se fixeaza cu agrafe sub podoaba capilara.
4. Bentitele - ofera un aspect delicat si feminin unei coafuri simple sau banale. Incearca bentitele din material textil, inflorate sau simple, pentru tinuta de zi, si unele cu pietre, paiete sau pene, pentru cea de seara. Pentru un look hippie sau boem, alege bentitele care se pun pe frunte.
5. Penele - sunt alegerea perfecta pentru un accesoriu care sa se integreze perfect in coafura ta. Bentitele sau acele de par cu pene sunt ideale atat pentru cocuri, cat si pentru parul desfacut, drept sau in bucle.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.