luni, 28 noiembrie 2011

Inna, victimă a violenţei domestice în clipul Endless

Inna militează împotriva violenţei domestice. Odată cu lansarea celui mai nou clip al artistei a fost activat si site-ul Bring The sun in my life, o platformă virtuală destinată femeilor care au suferit din cauza fenomenului de violenţă domestică.
Videoclipul piesei “Endless” o pune chiar pe Inna în ipostaza unei femei maltratate. Artista a făcut acest pas pentru a le ajuta pe cele care nu au curajul să declare că sunt victime ale violenţei domestice.  Site-ul oferă ajutor tuturor femeilor care trec prin aceasta cumplită experienţă. “Vocea ta contează, fără violenţă, fără durere continuă!” acesta este sloganul sub care site-ul a fost lansat.
Mai mult, Inna a apelat la mai multe figuri feminine din showbizz-ul românesc pentru a le transforma în ambasadorii ei pentru promovarea campaniei şi a site-ului. Astfel, Amalia Năstase şi Medeea Marinescu sunt două dintre vedetele selectate. Ele apar pe site în postura unor victime ale violenţei domestice. Scopul este de a încuraja femeile care au nevoie de ajutor să apeleze la specialiştii site-ului.
“Sunt prea multe femei în jurul nostru care suferă în fiecare zi şi pentru care viaţa nu mai înseamnă visuri, speranţă, optimism şi bucuria de a trăi. Femeile care sunt victime ale violenţei domestice trebuie să ştie că nu sunt singure şi că prin campania “Bring The Sun In My Life”, îmi propun alături de toţi cei care au acceptat să se implice să aducem soluţii pentru problemele lor, să le răspundem la întrebări şi să găsim împreună puterea de a privi cu încredere spre o nouă zi. Sprijinul fiecăruia dintre noi contează!” A scris Inna pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.