vineri, 30 septembrie 2011

Top Forbes: Cel mai bine plătite actriţe din serialele TV în 2011

Tina Fey şi Eva Longoria sunt cele mai râvnite actriţe de producătorii de seriale, fiind pesemne şi cel mai bine plătite staruri de televiziune ale anului.

 Actriţa din "30 Rock" şi "nevasta disperată" din serialul omonim au încasat cele mai mari onorarii din rândul colegelor de breaslă, câştigând într-un singur an nu mai puţin de 13 milioane de dolari fiecare, pentru filmarea celor câteva seriale ale producţiilor, potrivit topului anual realizat de publicaţia Forbes.
Detectiva din "Lege si ordine" Mariska Hargitay s-a clasat pe locul patru în topul Forbes. Actriţa a câştigat nu mai puţin de 10 milioane de doalri în ultimul an (mai 2010- mai 2011) de pe urma rolului din "Brigada specială", în timp ce colega de meserie, Marg Helgenberger, din "CSI" şi-a rotunjit conturile cu o sumă similară, potrivit unica.ro.
Courteney Cox a revenit nu doar în atenţia publicului cu "Cougar Town's", ci şi în statisticile Forbes, cu 7 milioane de dolari, clasată fiind pe locul 8. În aceeaşi situaţie financiară se prezintă şi doctoriţa din "Grey's Anatomy", Ellen Pompeo, răsplătită cu aceaşi sumă pentru rolul din îndrăgitul serial.
"Soţia perfectă", Julianna Margulies se află pe locul 10 în topul celor mai bine plătite actriţe din televiziune, cu un onorariu de 6 milioane de dolari.
Actriţa, însă, are toate şansele să primească o mărire de salariu, după ce a câştigat premiul Emmy în acest an.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/top-forbes-cel-mai-bine-platite-actrite-din-serialele-tv-in-2011_874968.html#ixzz1ZRcEjEGO


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.