joi, 29 septembrie 2011

Dirty Talk: ce sa NU spui in pat!

Dirty talk-ul este o modalitate prin care iti poti condimenta viata sexuala. Insa, ai grija ce spui in timpul sexului! Unele vorbe pot fi prost interpretate de catre partener.

Iata un ghid despre ceea ce nu trebuie sa spui in timp ce faci sex. Cheia catre sexul perfect este sa fii atent la partenera ta si sa te concentrezi pe partida intima. Daca vrei sa incingi si mai mult atmosfera cu niste "vorbe murdare", ai grija ce ii spui partenerei pentru a nu-i strica cheful de sex si a degenera intr-o cearta.
Nu spune lucruri care pot fi considerate ofensatore!
Un comentariu de tipul "ai aratat incredibil in aceasta seara", in timpul sexului, poate fi prost interpretat de unele femei. Acestea pot crede ca, de obicei, nu arata atat de bine. O poti complimenta, insa fara sa mentionezi "in aceasta seara". De asemenea, trebuie sa eviti sa ii spui ca a fost mai bine decat ultima data. Partenera se poate simti insultata daca o vei face.
Nu vorbi despre fostele partenere in timp ce faceti sex!
Chiar daca ai putea crede ca iti vei complimenta partenera spunandu-i ca este mult mai buna decat fosta, acest lucru va fi extrem de ofensator. Aceasta ar putea crede ca te gandesti la fostele iubite in timp ce faceti sex. Incearca sa o complimentezi fara a o compara cu altcineva!
Nu vorbi despre defecte!
In timpul sexului se pot intampla si lucruri rusinoase. Spre exemplu, aerul care intra in vagin poate scoate sunete ciudate. Nu vorbi despre acest lucru, daca ea nu deschide subiectul. De asemenea, nu este deloc potrivit ca in mijlocul partidei sa ii spui partenerei ca ar trebui sa mearga la sala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.