marți, 27 septembrie 2011

Top 10 obiecte care le fac placere femeilor :)

Pentru foarte multe femei, cel mai dorit obiect este o geanta frumoasa, preferabil de firma. Gentile bune sunt si destul de scumpe, dar un studiu a dovedit ca le produc cea mai mare placere femeilor aflate la shopping.

Dupa genti, femeilor le face o placere deosebita sa cumpere pantofi cu toc. Una din 4 femei spune ca pentru ele placerea de a cumpara o geanta la moda este la fel de mare ca placerea de a cumpara pantofi eleganti, scrie dailymail.co.uk.
Studiul, comandat de site-ul saveme4later.com, a fost facut pe un esantion de 2.000 de femei. “Toata lumea stie ca femeile sunt innebunite dupa shopping, dar noua ni s-a parut interesant sa aflam si ce anume le place cel mai mult sa cumpere”, a spus un purtator de cuvant al site-ului.
Toti stiu cat de incantate sunt femeile in ziua salariului, cand stiu ca dupa serviciu se vor duce in magazin sa-si cumpere acel ceva pe care si-l doreau de mult”.

Ca efect al crizei, 81% dintre femei au declarat, insa, ca sunt mult mai atente pe ce isi cheltuiesc banii, in comparatie cu acum 5 ani. Tocmai de aceea, tind sa simta mult mai multa satisfactie atunci cand isi cumpara ceva nou.
Topul celor zece obiecte pe care femeile le cumpara cu cea mai mare placere:
1. Genti

2. Pantofi

3. Rochite

4. Bilete la concert

5. Jeansi

6. Bijuterii

7. Rochia mini neagra

8. Ciocolata

9. Lenjerie intima

10. Produse cosmetice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.