sâmbătă, 10 decembrie 2011

A scapat cu viata dupa ce iubitul a ingropat-o de vie

Michelina Lewandowska, in varsta de 27 de ani, a fost ingropata de iubitul ei pentru ca acesta se plictisise de ea si nu o considera suficient de frumoasa.

Cei doi imigranti polonezi aveau o relatie de sase ani, de dinainte de a se muta in Marea Britanie. Barbatul a impuscat-o cu un pistol cu electorsocuri inainte sa o puna intr-o cutie de carton si sa o ingroape. Impreuna cu un prieten, barbatul i-a sapat mormantul intr-o padure de langa Huddersfield. Cei doi i-au luat cardul de credit si au plecat la un supermarket din apropiere unde au retras 500 de lire de la bancomat.
Lewandowska a reusit sa isi desfaca banda adeziva cu care ii fusesera legate mainile si picioarele. Apoi, a rupt cutia in care era captiva si a dat la o parte pamantul care o acoperea. I-a fost foarte greu sa iasa din acea groapa si pentru ca iubitul ei asezase crengi de copac grele peste maldarul de pamant sub care era femeia.
In cele din urma, a ajuns pe o sosea de unde a fost dusa in oras de catre un motociclist. La audieri, iubitul femeii a declarat ca a facut acest gest pentru ca partenera lui nu era la fel de frumoasa ca femeile de la sala de sport la care mergea el.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.