miercuri, 21 decembrie 2011

10 rochii pentru petrecerea de Craciun. Alege-ti preferata!

1. Rochia rosie
Daca iti doresti sa beneficiezi de toata atentia in cadrul petrecerii de Craciun, alege rochia rosie. Rosul este una dintre culorile vedeta a sezonului si nu in ultimul rand, este o culoare simbolica pentru sarbatoarea Craciunului.
O rochie rosie de lungime medie a carei croiala urmeaza linia corpului iti va conferi un look pretios, de efect. In privinta accesoriilor, mentionam doar o pereche de pantofi stilettos si un clutch minimalist.
Propunere: rochie cu umeri accentuati de la Moja.ro, pret 390.00 lei;
 2. Rochia neagra simpla
Rochia simpla neagra reprezinta o tinuta obligatorie in garderoba oricarei femei. Va fi intotdeauna la moda si se adapteaza cu usurinta in functie de stil si personalitate. Daca petrecerea de Craciun are loc intr-un restaurant, rochia neagra poate fi accesorizata discret. Intr-un cadru restrans, alaturi de familie, rochia se poarta fara bijuterii extravagante, insotita poate de o coafura eleganta. 
3. Rochia cu paiete
Daca sarbatoarea Craciunului te surprinde intr-un cadru mai putin conventional, indrazneste sa fii cea mai stralucitoare.
Imbraca o rochie cu paiete, menita sa iti puna in valoare formele corpului. Versatila si usor de asortat, nu mai are nevoie de alte accesorii pentru a iesi in evidenta. O pereche de pantofi negri si o geanta plic simpla ar completa perfect look-ul glam.
Propunere: rochie scurta cu paiete, disponibila in magazinele Nissa, pret 75 lei;
 4. Rochia scurta si sexy
Alege rochia scurta si sexy atat in cadrul unui cocktail, cat si in cazul unei petreceri mai restranse. Opteaza pentru un model simplu uni, ori unul bogat in imprimeuri. Chiar daca sezonul rece si-a intrat in drepturi, imprimeurile florale reprezinta o alegere inspirata in tendinte. O rochie scurta cu umeri goi se asorteaza foarte bine cu un bolero ori cu un sacou elegant.
 5. Rochia cu volane
Ca si imprimeurile, volanele reprezinta trenduri de top intalnite atat vara cat si in timpul sezonului rece. Iarna este totusi un anotimp al petrecerilor importante, asadar rochiile cu detalii feminine reprezinta un atu in garderoba.
Rochia cu volane se potriveste in cadrul unei receptii elegante. Confera eleganta, rafinament si in plus, volanele de diferite dimensiuni ascund anumite imperfectiuni ale siluetei. 
 7. Rochia drapata
Inspirata din vestimentatia Greciei Antice rochia drapata este o alegere sofisticata, ideala pentru petrecerea de Craciun.
Lunga sau mini confera o imagine sexy si reprezinta un adevarat accesoriu pentru silueta feminina. In functie de materialul din care este realizat, drapajul creeaza un joc armonios de forme si texturi.
8. Rochia din dantela
Rochia din dantela se inscrie cu siguranta in topul tinutelor must have pentru petrecerile importante. Dantela este un material rafinat si pretentios care innobileaza orice tinuta de seara. Cand imbraci o asemenea tinuta evita accesoriile incarcate si alege bijuterii cat mai simple, care sa nu concureze cu broderia rochiei.

9. Rochia duo
Inspirata din stilul minimalist, rochia in doua culori se potriveste atat in cadrul unui cocktail, cat si la o petrecere clasica. Se asorteaza cu accesorii uni, ori intr-o culoare care se regaseste in cromatica tinutei.
10. Rochia tricotata
Daca mergi la o petrecere organizata intre prieteni si vrei sa te simti cat mai confortabil, opteaza pentru rochia tricotata. Versatila si deosebit de comoda, se potriveste atat cu incaltari joase cat si cu botine sau cu pantofi inalti. O pereche de colanti uni iti vor completa foarte bine tinuta casual.
 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.