joi, 8 decembrie 2011

TOP 10+1 FILME PE CARE SA LE VEZI DE SARBATORI

De Sarbatori, tot ce iti doresti e sa stai acasa alaturi de cei dragi. E o ocazie numai buna sa vedeti impreuna filme de sezon!

10. Elf
Crescut la Polul Nord, in casa lui Mos Craciun, de catre elfi, Buddy isi da seama la maturitate ca e un pic prea inalt ca sa fie de ajutor acolo. Trimis in New York sa-si gaseasca adevaratul tata, Buddy nici nu banuieste ce-l asteapta!
9. The Santa Clause
Cu ocazia Sarbatorilor, toata lumea isi face mici favoruri, servicii, de la cateva comisioane prin oras pana la ajutorul dat colegilor de birou – nu altfel stau lucrurile cand Mos Craciun se accidenteaza. Cineva trebuie sa ii tina locul! Tu l-ai acoperi pe Mosul?
8. How the Grinch Stole the Christmas!
Dupa o carte de Dr. Seuss, Grinch-ul care a furat Craciunul este inainte de toate povestea unei prietenii improbabile: faceti cunostinta cu adorabila Cindy Lou Who!
7. Bad Santa
Un film mai putin obisnuit cu Mosul – de vazut dupa ce s-au culcat copiii.
6. Fred Claus
De Craciun, chiar si Mosul trebuie sa petreaca timp cu familia si sa se straduiasca sa fie mai.. bun. Mai ales cand are un asa frate!

5. The Nightmare Before Christmas
E numai bun de vazut cu familia pentru ca are cate ceva pentru fiecare: Halloween, Craciun, cantece, actiune, animatie, Tim Burton, momente amuzante, dar si suspans, Johnny Depp si cate si mai cate. In plus, cantecele sunt molipsitoare si usor de retinut, le veti fredona si a doua zi.
4. Four Christmases
Nimic nu se compara cu aventurile nebunesti pe care le poti avea de Craciun, in familie.
3. Happy Feet
De Sarbatori, e distractie si la Polul Sud insa: pinguinii se dau in spectacol in Happy Feet. Neaparat de vazut, mai ales ca apare si continuarea: Happy Feet 2.
2. The Polar Express
Cine viseaza sa calatoreasca cu Orient Express? Ce-ai zice insa daca trenul are ca ultima oprire nu Istanbul, ci... Polul Nord? 
1. A Christmas Carol
Iti spune ceva numele Scrooge? De Sarbatori, toata lumea merita o a doua sansa, inclusiv zgarcitul batran. 
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.