miercuri, 7 decembrie 2011

CULORILE VEDETA IN COLECTIILE ACESTUI SEZON

Colectiile acestui sezon sunt definite de croieli fine, detalii rafinate si o paleta cromatica extrem de variata. Nuantele aprinse, accentele pastelate dar si combinatiile metalice au fost prezente pe podiumurile de moda. Descopera mai jos culorile vedeta care s-au remarcat in cele mai importante prezentari: 
 
Rosu 
Rosul pasional nu putea lipsi din paleta cromatica a sezonului de iarna. Este o culoare puternica, plina de energie care confera un plus de personalitate oricarei tinute. Fie ca optezi pentru o tinuta all red sau mizezi pe suprapuneri, nu uita sa incluzi rosu in garderoba ta. Incolectiille actuale, culoarea rosu s-a remarcat la Rodarte, Marchesa, Jonathan Saunders sau Carolina Herrera. 
Culorile vedeta in colectiile acestui sezon     - Albastru cobalt 
Albastru cobalt este una dintre culorile care - Slide 2 din 5
 Albastru cobalt 
Albastru cobalt este una dintre culorile care s-a remarcat pe catwalk si in sezonul cald. Rafinata si versatila este foarte usor de asortat in vestimentatie, asadar designerii au propus-o si in tendintele actuale. Gucci, Oscar de la Renta sau Balenciaga sunt doar cateva exemple. 
Culorile vedeta in colectiile acestui sezon     - Violet 
Violetul este o culoare stralucitoare si impozanta. - Slide 3 din 5
Violet Violetul este o culoare stralucitoare si impozanta. Este alegerea ideala pentru o rochie simpla fara alte accesorii. In timpul zilei un trench violet inchis ar fi de asemenea optiunea perfecta pentru un outfit deosebit. Pe catwalk-ul international, violetul s-a remarcat intr-o varietate de nuante. La Valentino   regasim o culoare  inchisa, in timp ce Blumarine propune un violet electric, deosebit de nuantat. 
Culorile vedeta in colectiile acestui sezon     - Galben 
Culorile electrice se pastreaza in trend si in sezonul - Slide 4 din 5
Galben Culorile electrice se pastreaza in trend si in sezonul rece. Galbenul aprins este una dintre nuantele care poate revigora usor o tinuta banala de iarna. Alege o jacheta in aceasta nuanta sau cel putin un accesoriu. Manusile sau fularul colorate vor reprezenta pata de culoare a tinutei tale. 
Culorile vedeta in colectiile acestui sezon     - Culorile metalizate 
Pentru tinutele de seara, propunerile in - Slide 5 din 5
Culorile metalizate 
Pentru tinutele de seara, propunerile in materie de culori mizeaza pe stralucire si extravaganta. Asadar, culorile metalizate reprezinta o alegere inspirata. Pe podiumurile de moda designerii vestimentari au propus rochii elegante dar si sacouri confectionate din materiale lucioase. 
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.