sâmbătă, 10 decembrie 2011

10 dintre cele mai tari cadouri pentru Craciun

In perioada Craciunului se fac cele mai multe cadouri din timpul anului. Dar cate dintre acestea sunt si utile sau ne plac cu adevarat?

 

Daca vreti sa evitati mometele jenante in care cineva se preface ca ii place cadoul primit sau nu vreti sa le transformati casele celor dragi in depozite de lucruri inutile, acestea sunt cateva dintre cadourile pe care trebuie sa le luati in considerare.
1. O sedinta de citire in palma sau in carti de Tarot. Pentru ca se apropie un nou an, oricui i-ar placea sa afle ce ii rezerva destinul in urmatoarea perioada. Ar fi o idee si mai reusita daca ati mege impreuna cu destinatarul cadoului. Astfel, v-ati putea amuza de predictii, daca acestea sunt iesite din comun.
2. Un card de membru al unui club deosebit. In aceasta categorie nu intra abonamentele la sala. Ar fi mai interesant sa ii oferi cuiva un card de membru al muzeului de arta sau al gradinii zoologice.
3. Invitatie la evenimente culinare lunare. La astfel de evenimente poti cunoaste multi oameni interesanti si poti invata ceva util in bucatarie. Daca tii cu adevarat la cel caruia vrei sa-i faci acest cadou , poti sa creezi chiar tu propriul eveniment la care sa il inviti periodic.
4. Participari la cursuri interesante. Daca ai prieteni care vor demult sa invete sa danseze, ar fi foarte incantati sa primeasca de Craciun niste lectii la o scoala de dans cunoscuta. Atunci cand alegi cursurile trebuie sa te gandesti foarte bine la preferintele celui caruia vrei sa i le faci cadou .
5. Plante exotice. Plantele exotice au un aspect interesant si sunt un cadou care se pastreaza mult timp. O planta carnivora este cadoul ideal pentru cei care vor sa isi decoreze biroul de la serviciu.
6. O stea cu numele lor. O stea cu numele unei persoane dragi este intr-adevar un cadou inedit. Ii poti arata pe cer astrul care ii poarta numele sau puteti vedea pe internet in orice moment constelatia din care face parte.
7. Un voucher pentru o vacanta. Nu e nevoie ca vacanta sa fie undeva departe de casa. Catva zile la un hotel din afara orasului sunt suficiente pentru cineva care vrea sa se relaxeze si nu a gasit momentul potrivit pana acum.
8. Voucher pentru o firma de curatenie. Este indicat ca un astfel de cadou sa fie facut persoanelor foarte apropiate. Astfel, exista riscul ca cineva sa se simta jignit, iar cadoul sa nu aiba efectul dorit.
9. Mancare dintr-un loc in care au calatorit. Daca ai un prieten care iti povesteste mereu ce paste delicioase a mancat in Florenta, nu ezita sa ii oferi un cos cu produsele necesare pentru a-si prepara singur acel fel de mancare.
10. Bilete la un eveniment. Pot fi bilete la teatru, la box sau la expozitii canine. Oricum ar fi, experienta pe care o ofera este un cadou deosebit.
Eu ma incadrez la 4,e tot ce imi doresc ori la cursuri de dans ori de canto.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.