miercuri, 21 decembrie 2011

Darurile si zodia: ce cadou isi doreste fiecare zodie

Berbec
Berbecul are un temperament exuberant, deosebit de energic. Nu iroseste nici o secunda din timpul pretios si permanent cauta partea practica a lucrurilor. De aceea, nu-i de mirare ca apreciaza cadourile utile, pe care le poate folosi. Asadar, nativul Berbec ar fi placut surprins de produse cosmetice de calitate sau gadgeturi de ultima generatie. Daca ai in plan sa-i cumperi ceva de imbracat, opteaza pentru un articol de culoare rosie.
 Taur
Nativul Taur este o persoana rabdatoare cu o personalitate cultivata. Ii place sa invete lucruri noi si nu se plictiseste sa puna intrebari. Totodata, iubeste confortul si tine la intimitatea sa. Gurmand inrait, obisnuieste sa petreaca mult timp in bucatarie. S-ar bucura sa primeasca o carte de bucate, un vin bun sau obiecte de arta. De asemenea, cartile reprezinta o alta alegere buna.
Gemeni
Nativul din zodia Gemeni este volubil si extrem de capricios. In general greu de multumit, este instabil si trebuie sa fie la curent cu toate barfele. Apreciaza cadourile de calitate, nu in mod deosebit utile. Un card de cumparaturi sau un bilet de vacanta, cu siguranta l-ar surprinde in mod placut. De asemenea, darurile menite sa ii stimuleze inteligenta reprezinta o alta alegere inspirata.
Rac
Racul este sensibil si devotat caminului sau. Ii place linistea, stabilitatea si apreciaza oamenii care ii inspira securitate. Este foarte usor sa il surprinzi in mod placut pe nativ. Daruieste-i un obiect decorativ pentru casa sau un CD cu muzica relaxanta. De asemenea, orice Rac va aprecia in mod deosebit un cadou personalizat, pregatit special pentru el.
Leu

Leul este o persoana care apreciaza bunul gust si rafinamentul. Recunoscut pentru generozitatea sa, ofera cadouri scumpe si ii place sa impresioneze. Nu are asteptari la fel de mari atunci cand i se ofera un dar. Va tine cont in schimb de gest si nu in ultimul rand de modul in care ii este ambalat cadoul. Apreciaza bijuteriile, mancarea buna si obiectele de arta.
 Fecioara
Este unul dintre semnele care apreciaza simplitatea vietii si nu se bucura de schimbarile care il iau pe nepregatite. Nu ii plac experimentele, asadar nu va fi incantat de tricouri cu mesaje haioase ori obiecte decorative care nu i se potrivesc in casa. Fecioara apreciaza cadourile utile, pe care le va putea utiliza. Alege-i o carte buna sau cosmetice pentru ingrijirea pielii.
 Balanta
Balanta iubeste arta si frumosul. Adora plimbarile, muzica buna si nu in ultimul rand, nu se mai satura sa isi decoreze casa. Totodata ii place sa-si imbunatateasca notiunile de cultura. Cel mai bine i s-ar potrivi un album de arta, produse de aromoterapie sau decoratiunile pentru mobilier. De asemenea, un CD cu formatia preferata ar fi o alta alegere inteleapta.
Scorpion

Nativul Scorpion are o personalitate complexa. Este atras de tot ceea ce inseamna mistic si neinteles. Ii place sa descopere lucruri noi si reuseste intotdeauna sa combine utilul cu placutul. Apreciaza parfumurile, hainele care-i contureaza stilul si muzica ambientala. De asemenea, lenjeria sexy ar putea fi o alta alegere buna pentru un partener indraznet.
Sagetator
Sagetatorul este o persoana inclinata spre spiritualitate. Apreciaza corectitudinea si demnitatea la oamenii care il inconjoara. I-ar placea sa primeasca in dar carti despre filosofie, ghiduri de calatorie sau fotografii de arta. In mod special apreciaza originalitatea si utilitatea.
Capricorn
Capricornii sunt persoane responsabile si conservatoare. Apreciaza lucrurile practice si nu pun mare pret pe cadourile luxoase. Cadourile personalizate, potrivite exact personalitatii lor le vor mangaia orgoliul nativilor. Printre celelalte daruri care le-ar mai fi pe plac se numara: ceasurile, decoratiunile pentru mobilier sau bauturile fine. 
Varsator

Varsatorul se remarca prin originalitate si ingeniozitate. Are o imaginatie foarte bogata si pare ca nu oboseste niciodata. Este dornic sa cunoasca tot ceea ce-i starneste curiozitatea. Un cadou potrivit ar fi o bijuterie cu design artistic sau haine inscriptionate cu mesaje haioase. De asemenea, o carte sau un ghid de calatorie ar putea fi daruri inspirate.
Pesti
Nativii din zodia Pesti sunt visatori, modesti si generosi. Ii atrage arta, literatura si cauta sa invete permanent ceva din fiecare experienta pe care o traiesc. Sunt pasionati de istorie si psihologie. Le plac darurile practice insa stiu sa aprecieze si originalitatea. S-ar bucura sa primesca decoratiuni pentru mobilier, albume de arta, flori sau uleiuri folosite in aromoterapie.
   Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.