luni, 5 decembrie 2011

Artiste transformate in papusi Barbie: Nicki Minaj si Katy Perry

Pseudonimul lui Nicki Minaj, il stie toata lumea, este ‘Barbie din Harajuku’. Dar – cand Mattel a facut design-ul pentru o Barbie dupa chipul si asemanarea rapperitei de la Young Money – a renuntat la partea care aminteste de celebrul cartier din Japonia.
Papusa Barbie a lui Nicki este desprinsa din povestile cu zane, imbracata de sus pana jos in roz, asortata cu albumul “Pink Friday”. Desi multi fani si-ar dori sa puna mana pe o astfel de papusa, aflati ca exemplarul este scos la licitatie, iar pretul porneste de la 1.000$. Banii vor ajunge la organizatia ‘Project Angel Food’, care doneaza mancare persoanelor nevoiase, bolnave de HIV si SIDA.
Si ca sa nu ramana mai prejos, mai ales ca acum are si ea parul in nuante de roz/violet, Katy Perry s-a transformat si ea intr-o ‘Californian Barbie Gurl’, care va fi scoasa la licitatie, incepand tot cu suma de 1.000 de dolari.
Daca ne uitam insa la minutiozitatea cu care a fost lucrata rochia lui Barbie Katy, constatam ca merita ceva bani. Fiecare detaliu a fost extrem de bine pus la punct si, in plus, ni se cam face pofta de una-doua briose, trei, patru…
 Sursa postarii: http://www.utv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.