sâmbătă, 10 decembrie 2011

Cele mai potrivite coafuri pentru fata rotunda


Cand iti alegi o coafura, este esential ca aceasta sa fie complementara formei fetei. O tunsoare nepotrivita te poate face sa pari mai grasa sau iti poate intuneca privirea.

 Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti gasesti frizura potrivita pentru forma fetei tale!

1. Buclele
Daca ai parul lung, iti pot subtia fata purtand bucle. Totusi, este indicat sa iti tunzi parul in scari, pentru a oferi volum si a distrage atentia de la fata. Daca ai bucle naturale, poti sa aplici putina spuma de par si apoi sa il usuci cu foehnul.

2. Semi-cocul
Daca ai fata rotunda si iti prinzi parul complet intr-o coada de cal, nu este o alegere potrivita. Indicat este sa apelezi la semi-coc. Trage doar parul de deasupra si prinde-l la spate, dar lasa restul coamei sa cada pe spate si pe umeri.
3. Lungimea indicata
Pentru fata rotunda este indicat sa nu te tunzi mai scurt de barbie. Desi bobul este o coafura la moda, nu este recomandata pentru acest tip de fata.
4. Bretonul
Daca nu vrei sa iti porti fruntea goala, poti opta pentru un breton. Stilistii recomanda sa alegi unul bogat, in forme grafice. Un breton subtire iti va scoate in evidenta imperfectiunile.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.