miercuri, 4 ianuarie 2012

Afla cum aratau vedetele de la noi cand erau mici

Anii au trecut, oamenii au ramas la fel. Sau nu? Ei bine, avem noi cateva modele care sa ne explice cum sta cu schimbarile astea de-a lungul anilor. Fie in copilarie, adolescenta sau doar cu cativa ani inainte de a deveni vedete in Romania si nu numai, artistii de la noi aratau altfel. Iata cum:
Pe prima pozitie in topul schimbarilor survenite este Inna. Artista romanca este poate cel mai celebru caz care ne demonstreaza ca frumusetea nu vine numai de la natura!
Inna
In foarte scurt timp de la prima aparitie pe ecranele televizoarelor, in emisiunea lui Teo Trandafir, Inna a devenit o vedeta de talie internationala. Cunoscuta ca una dintre cele mai bune artiste romaneste peste granitele tarii, Inna nu a fost intotdeauna diva de astazi. Iata cateva imagini cu artista inainte de a avea succes in muzica!

Antonia
Despre Antonia nu putem spune ca a suferit o transformare majora din adolescenta pana in momentul actual. Artista nu are decat 20 de ani! La inceputul lunii decembrie, cantareata a postat pe contul oficial de Facebook o poza de-a sa facuta in urma cu cativa ani, cu mesajul “Winter… time for reminiscing… this is an older picture of mine :) have a lovely day!
Frumoasa, simpatica, la fel ca si astazi, cantareata pare sa nu fi avut niciodata probleme in a cuceri sexul opus. Iata de ce:
Anda Adam
Anda Adam a fost inca de la aparitia sa in peisajul monden o prezenta atipica. Cu o silueta deloc firava, Anda a declarat mai tot timpul ca nu a fost fericita in adolescenta. Motivul? Ei bine, se pare ca artista a fost o tocilara si nu o rebela, asa cum ne-am fi imaginat. Iata cum arata artista in urma cu cativa ani, pe la inceputurile carierei sale.
Marcel Pavel
Marcel Pavel avea par! Va vine sa credeti sau nu, artistul care a impresionat o tara intreaga cu melodia “Frumoasa Mea” era un tanar rebel in tinerete si… cu foarte mult par!
Smiley
Pe Smiley nu vrem sa vi-l aratam in adolescenta, ni s-a parut mult mai dragut sa-l vedem cand era copil. Si nu oricum, ci pe o felicitare pentru mama sa. Putem observa un Andrei Maria asemanator unui smiley face. Poate de acolo si numele!
Andreea Balan
Andreea Balan s-a facut remarcata inca din copilarie. Insa perioada de glorie a fost cu adevarat in 2000, cand a facut parte din trupa Andre. Slabuta ca si astazi, cu pletele blonde si privirea sexy, Andreea Balan a fost o adolescenta simpatica, iar cu timpul s-a transfomat intr-o femeie sexy! In ciuda speculatiilor care afirma ca artista si-a imbunatatit considerabil si de mai multe ori imaginea fizica, Andreea a negat permanent. Si-o fi marit sau nu sanii, cert e ca Andreea Balan il va primi pe Mos Craciun anul acesta! Cu un remix la piesa “Mosule, ce tanar esti!”, evident!

Andreea Antonescu

Nici Andreea Antonescu nu a fost dintotdeauna atat de sexy! In adolescenta, pe cand traia experienta Andre, Andreea se bucura doar de invidia celorlalte fete pentru bustul ei. De-a lungul anilor se pare ca solista a apelat si la cateva operatii estetice si spunem noi ca nu a gresit nicicum! Arata din ce in ce mai bine! Iata dovada:

Giulia Anghelescu

Fie ca o recunoastem de pe vremea cand facea parte din trupa Candy, fie de pe plan solo sau, in prezent, in componenta trupei DJ Project, Giulia este o prezenta fina astazi, insa in adolescenta era mai mult o rebela. Cu codite impletite si figura strengareata, Giulia ne canta despre cum sta treaba cu mersul la mare si ce dedicatii ii face ea baiatului care-i place.
Loredana Groza
Loredana Groza este o femeie trecuta de varsta de 40 de ani. Cu toate acestea, arata foarte bine, se mentine mergand la sala si cantand cu patima de fiecare data cand apare pe scena. Iar fanii sunt in delir!
Va vine sa credeti sau nu, in adolescenta, Loredana era o tocilara, dupa cum declara chiar artista pentru o publicatie romaneasca. Si desi afirma ca s-a simtit intotdeauna complexata in adolescenta de sanii sai prea mari, Lori si-a dat seama ce podoabe are abia in 1994, cand a aparut cu maioul ud intr-o secventa din comedia “A doua cadere a Constantinopolului”.
Marius Moga

Ce este drept cand vine vorba de Marius Moga este ca “Micul Mozart” a fost dintotdeauna mic! Si, am putea continua noi, simpatic! Cu gropite in ambii obraji si un zambet intins pe toata fata, Marius Moga nu pare sa se fi schimbat foarte mult din copilarie!
Connect-R
De la Gigantii, Connect-R sau Stefan Mihalache, in buletin, a devenit un sex simbol pe piata muzicala din Romania in urma cu doar cativa ani. Mai precis, de la lansarea melodiei “Burning Love”, in care apare la bustul gol, cu tricoul rupt si cu multe elemente de foc si apa in jur. Ei, ce ziceti de schimbare?



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.