joi, 19 ianuarie 2012

TOP 7 HOBBY-URI PENTRU 2012

Pe lista de rezolutii pentru 2012 ai pus cu siguranta si cateva hobby-uri pe care vrei sa le iei serios de acum incolo. Foloseste timpul liber pentru a-ti explora pasiunile si a-ti dezvolta personalitatea intr-un mod frumos in loc sa-l irosesti amagindu-te ca de luni, de la 1, de la primavara te vei apuca scris, de experimente in bucatarie sau de dans. Cultiva-ti pasiunile si inscrie-te la cursuri! 

 1. Fotografie

Daca in timpul vacantelor esti cea care ramane mereu in urma grupului pentru a fotografia din mai multe unghiuri o fereastra dintr-o cladire frumoasa pentru ca iti place atat de mult cum cade lumina, daca ai idei de sesiuni foto si iti pui prietenii sa pozeze ore in sir pana iti iese acea viziune pe care o aveai, atunci locul tau e la un curs de fotografie. Poti sa experimentezi cu mai multe echipamente sau sa inveti trucuri legate de compozitie, vei avea experienta fotografiei de studio si asa mai departe. Ca optiuni ai cursul de fotografie de la Dalles, cel de la Atelier recreativ sau poti alege sa mergi in excursii de fotografie prin Bucuresti cu grupuri de fotografi amatori – Asociatia Bucurestiul meu drag e unul dintre organizatori.
 2. Croitorie si design vestimentar
Te gandesti de multe ori ca ai vrea sa iti faci singura hainele? Daca te seduce ideea de a fi propriul tau designer sau croitor, s-ar putea ca 2012 sa fie anul in care iti vei croi si coase o rochie, pe gustul si pe masura ta! Poti merge la un curs de croitorie pentru a invata sa cosi si sa brodezi (vei primi la final o masina de cusut!) sau la cursuri de design vestimentar contemporan cu Adrian Oianu (gasesti informatii pe Envy.ro).
3. Blog sau tumblr
Dimineata la cafea parcurgi blogurile preferate, iar seara intri pe tumblr pentru doza de inspiratie vizuala? Ai un folder pe desktop in care tot salvezi imaginile preferate si un document word in care tot scrii? Ce-ar fi sa-ti iei inima in dinti si anul acesta sa te ocupi de un blog personal sau de un tumblr? Satisfactia de a avea un colt de internet numai al tau, pe care sa il personalizezi si sa il cresti cu grija zi de zi poate fi intrecuta doar de clipa in care incepi sa primesti comentarii pozitive, complimente si share-uri. Cultiva-ti stilul personal, exprima-te pe internet: wordpress sau tumblr!
 4. Dans
Cursurile de dans sunt minunate! Daca nu stii cum sa faci miscare, daca nu te atrage mersul la sala si iti doresti ceva mai artistic care sa iti permita o stare buna fizica, dar si spirituala, dansul este o solutie foarte frumoasa. Noi iti recomandam cursuri de balet (nu, niciodata nu e prea tarziu!) sau de dans contemporan: aici sau cursurile Andreei Novac de la Fundatia Calea Victoriei. Dans si miscare gasesti si la Incubator107, nu rata programele lor!
 5. Make Up
Lasa-ti fantezia sa prinda aripi si dezvolta-ti limbajul artistic printr-un machiaj expresiv! Cursurile de make up te vor ajuta in plan personal in mai multe feluri: vei dobandi noi competente, vei invata cum sa iti pui trasaturile mai bine in valoare si iti vei dezvolta simtul estetic. Optiuni: DallesGo si Atelier recreativ.
 6. Cursuri de gatit
Gurmand dintotdeauna, bucatar in devenire? Putini sunt cei care singuri in bucatarie isi permit sa incerce iar si iar o reteta, sa consume timp si ingrediente, sa nu se lase descurajati cand dau gres sau ard souffle-ul. Fa un curs si fura meserie de la un bucatar-sef experimentat. Ce-ar fi sa incepi cu gastronomie franceza?
 7. Home deco
Designul interior este o pasiune care prinde tot mai mult si se raspandeste ca un virus printre iubitoarele de frumos. Daca ai o inclinatie pentru decoratiuni interioare, daca muti mobila prin casa de fiecare data cand faci curatenie generala si esti fan ikea, dar si fan de vechituri, mereu in cautare de chilipiruri si solutii inteligente, probabil vrei si nu stii sa ceri un curs de home deco. DallesGo, Atelier Recreativ si Fundatia Calea Victoriei iti vin in intampinare cu oferte incitante.
 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.