sâmbătă, 31 martie 2012

TOP 10 COMEDII ROMANTICE

1. Definitely Maybe

Un consultant politic incearca sa-i explice fiicei lui de 11 ani relatiile prin care a trecut si de ce se afla in divort cu mama ei. Nu este o poveste usor de explicat pentru el si are multe de zis pana ajunge fetita lui sa inteleaga totul.

2. Serendipity

O poveste de dragoste despre puterea destulnului si despre superstitii. Un El si o Ea se intalnesc, se plac si spera sa se reintaleasca daca soarta vrea ca ei sa fie impreuna. Oare vor reusi sa se reintalneasca si sa fie un cuplu sau vor ramane pe veci doar cu o amintire placuta?
 
3. Never Been Kissed

Drew Barrymore interpreteaza rolul unei jurnaliste care a primit un proiect ce implica deghizarea ei intr-o eleva de liceu. Problema este ca ea nu a fost populara in liceu si acum trebuie sa se imprieteneasca cu cele mai cool tipe din scoala!
 
4. 10 Things I Hate about You

O poveste simpla despre o una din problemele adolescentilor: prima dragoste. Cameron o observa la scoala pe Bianca, cea mai populara faca din liceu, care nu are voie sa mearga la intalniri. Bianca are o sora mai mare care nu este interesata de relatii, iar tatal lor are o regula: Bianca va merge la intalniri cand sora ei mai mare va face asta!
 
5. Music and Lyrics

Hugh Grant interpreteaza rolul unui cantaret care nu are prea mult succes si care trebuie sa scrie o melodie care sa atraga tineriii. Acest lucru reprezinta o mare problema pentru el, dar se pare ca ajunge sa fie salvat de o tipa care se pricepe la a scrie versuri.
6. The Proposal

Sadra Bullock
interpreteaza rolul unei sefe foarte insistente care isi convinge tanarul asistent (Ryan Reynolds) sa se casatoreasca cu ea. De ce? Ei bine, sefa cea rea are viza pentru America expirata si trebuie sa se reintoarca in Canada. 
 
7. How to Lose a Guy in Ten Days

Benjamin lucreaza in publicitate si face un pariu ca poate face o femeie sa se indragosteasca de el in 10 zile. Andie lucreaza la o revista si scrie un articol despre cum sa scapi de un tip in 10 zile. Cei doi se intalnesc intr-un bar si totul se complica.

8. Leap Year

Exista o traditie in Irlanda dupa pe care Anna se hotaraste sa o urmeze: femeile pot cere in casatorie barbatii in fiecare an bisect pe 29 februarie. Astfel Anna si-a planuit o excursie la Dublin pentru a-i face o surpriza prietenului, insa nu va merge totul cum a stabilit...

9. Just Married

Un cuplu tanar din New York isi petrece luna de miere in Europa. Pana acum nimic ciudat, pana cand cei doi ajung sa descopere ca nu stiu prea multe despre casatorie, Daca iti place de Ashton Kutcher, atunci nu trebuie sa ratezi filmul.
10. Just Friends

Chris (Ryan Reynolds) se intoarce acasa de Craciun dupa multi ani si ajunge sa se reintalneasca cu cea mai buna prietenea a lui din liceu. Problema este ea a refuzat sa fie cu el cand erau adolescenti.
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.