sâmbătă, 31 martie 2012

10 BOY BANDS DIN ANII '90

Nu cred ca exista persoana care sa nu stie cine sunt Backstreet Boys. Ei au avut parte de foarte multa popularitate in anii '90 alaturi de Britney Spears. Grupul s-a format in 1993 in Florida, iar in vara anului 2011 au avut un turneu alaturi de cei de la New Kids on the Block.
 Take That a avut cele mai mari vanzari din Marea Britanie, dupa The Beatles. Initial formatia a fost formata din 3 membrii, insa managerul a mai adus inca doi membrii in 1990. In anul 1996 Robbie Williams a parasit trupa, insa s-a reintors in 2011 pentru single-ul "The Flood".
 Cu siguranta ramaneai cu un zambet pe buze cand te gandeai la Westlife. Aratau bine, aveau voce si aveau o gramada de fane la picioarele lor. Formatia a aparut in 1998 si a ajuns rapid in topuri cu cateva melodii printre care si cantecul "My Love".
 La fel ca Britney Spears si Justin Timberlake, 'N Sync au facut parte din New Mickey Mouse Club si s-au lansat in 1996. Pana in 1998 aveau deja un loc in Top 10 Pop Songs si au petrecut urmatorii patru ani facand parte din topuri. Din pacate, formatia nu a mai lansat nimic din 2001.
Grup de R&B aparut in anul 1988 cunoscut pentru baladele superbe cu care au ramas in mintea tuturor. O melodie foarte cunoscuta de la Boyz II Men este "I'll Make Love to You" si trebuie sa nu uitam nici de "One Sweet Day" alaturi de Mariah Carey.


Boyzone s-a format in 1993 si sunt o formatie irlandeza. Mai mult de 500 de tineri au aplicat pentru a face parte din formatie si intr-un final, cei 5 pe care noi ii stim au fost acceptati. Prima lor melodie a fost "Working My Way Back To You" si a fost lansata in 1993.
Au zapacit multe fete si au frant o gramada de inimi. Trupa s-a format in 1984, iar in anii '90 au fost plini de concerte pentru ei. In 1994 au castigat doua premii la American Music Awards, iar la inceputul anilor 1990 au vandut peste 80 milioane de albume in toata lumea.

Cunoscuti pentru 'Summer Lovin'''  si pentru ''Summer Girls'', LFO au avut parte de cateva momente de popularitate si de succes. Pe langa asta, sa stiti ca nu au dus lipsa nici de fane. 
 Probabil ca cea mai amuzanta melodie de la Hanson este MMMbopp'ed. Da, nu stiai exact ce canta ei si cum se pronunta, dar iti placea cantecul si il fredonai foarte des intr-o perioada. 
 Chiar daca nu au avut parte niciodata de succesul de care au avut parte Backstreet Boys, nu se poate spune ca au fost chiar ignorati de public. In toata lumea au vandut 10 milioane de albume si au avut 8 cantece in Top 40 in America. 
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.