sâmbătă, 31 martie 2012

Simplu si de efect: Cum sa-ti faci un coc impletit

Afla care sunt pasii de baza pentru a realiza un coc impletit

Acest gen de coafura se obtine pornind de la o coada impletita cu o baza cat mai inalta. Parul se imparte in trei suvite, iar cele doua sectiuni de par laterale se trec, pe rand, peste cea din mijloc. Nu uita sa adaugi, pe masura ce impletesti, si alte suvite din lateral pentru a fixa coada de restul coafurii. 
Truc: Daca nu te descurci sa faci o astfel de impletitura, poti sa faci impletitura clasica, in trei suvite. Cu ajutorul unor agrafe va trebui sa fixezi apoi coada, de o parte si de cealalta astfel incat sa stea asa cum iti doresti.
Realizeaza o coada impletita, cu baza in crestetul capului si securizeaz-o la varfuri cu un elastic de par cat mai mic si mai apropiat de culoarea parului.
Cu ajutorul degetelor, confera coafurii un aer lejer, tragand usor, inspre exterior, fiecare suvita in parte.


Repeta procedeul inclusiv in dreptul varfurilor.
Varful impletiturii se rasuceste si se prinde inspre interior cu o agrafa, formand, alaturi de coada impletita, o semiluna.


Incearca sa ascunzi varful prins cu elastic sub coada. De aceea este important ca acesta sa fie cat mai mic si cat mai apropiat de culoarea parului tau, pentru a-l putea camufla in aceasta coafura chic.


Coafura este una romantica si lejera, care se preteaza atat intr-un context casual, cat si elegant.

Rezultatul final




Truc: pentru un par usor de coafat, a carui textura se preteaza unei varietati de hairstyling-uri, ai nevoie de uniformitate si volum. Unul dintre cele mai bune trucuri anti-frizz sau electrizare este matasea: imbraca-ti perna intr-o esarfa de matase, care impiedica aparitia firelor de par razlete si a suvitelor rebele. Spre deosebire de bumbac, matasea are o textura fina, care iti trateaza parul cu blandete.
Pentru a mentine volumul parului si peste noapte, este important sa il prinzi in varful capului cu un cleste, dupa ce l-ai uscat, in prealabil, cu foehn-ul. Ca sa reusesti sa dormi cu parul prins o noapte intreaga, prinde-l foarte lejer, pentru a nu te incomoda la radacina.

Sursa postarii: http://www.divahair.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.