joi, 9 februarie 2012

TOP 9 APLICATII PENTRU FACEBOOK SI SMARTPHONE

1. Hipstamatic (1,99$)

Pasionatii de fotografie o folosesc compulsiv, iar nepriceputii o iubesc pentru ca orice poza pare artistica. De departe cea mai populara aplicatie momentan, Hipstamatic te face sa iesi bine in orice ipostaza! Farmecul ei e indiscutabil: „fotografia digitala nu a aratat niciodata atat de analog!”, acesta este moto-ul Hipstamatic, iar noi, se stie!, ne dam in vant dupa vintage.
 2. ColorSplash (1,99$)

Inca o aplicatie foto foarte populara: ColorSplash iti converteste imaginile incarcare in alb si negru si iti permite sa controlezi ce anume vrei sa pastrezi in culori. Rezultatul e desigur dramatic si artistic si il poti share-ui cu prietenii tai pe Facebook, Twitter sau Flickr.

 3. Pano (2,99$)

Imi plac la nebunie fotografiile panoramice pentru ca surprind atat de bine locurile impresionante pe care iti doresti sa le tii mereu minte sau, daca nu le-ai vazut inca, iti vei dori sa le vizitezi cat mai repede. Pentru toate acele momente de 360 de grade din viata ta, exista acum aplicatia Pano. Ca sa iti faci o impresie despre cat de reusita este, viziteaza galeria foto de pe Flickr.
 4. Lose It! (gratuit)

Esti la dieta si ai nevoie de cineva care sa stea mereu cu ochii pe tine si sa iti spuna ce, cand si cat trebuie sa mananci? Prietenii iti vor spune ca arati foarte bine oricum si ca da, e ok sa mananci prajiturica aia. Dar aplicatia Lose It! nu te va pacali nicodata. Cum functioneaza? Iti introduci greutatea, inaltimea si sexul, iar apoi ii spui aplicatiei la ce greutate ai vrea sa ajungi si in cat timp. Automat ti se va calcula un plan de dieta, cu numarul zilnic de calorii pe care ar trebui sa il consumi si cu rezultatele saptamanale. Iata o dieta de care te vei tine garantat!
 5. Must Have Recipes (gratuit)

Iar daca tot vorbeam de diete, sa vorbim si despre mancare pentru cei gurmanzi. Pe scurt, aplicatia Must Have Recipes de la Better Homes and Gardens iti pune la dispozitie peste 500 de retete delicioase, insotite de fotografii si clipuri video care te invata pas cu pas ce trebuie sa faci. Iata ce-ar trebui sa aiba orice femeie in bucatarie: un iPhone!

6. Angry Birds de Valentine’s (0,99$ pentru iPhone, gratuit pentru Android)

Toti ne jucam Angry Birds si toti am devenit experti! Daca vrei sa faci jocul mai incitant, adauga un nou set de niveluri special create pentru Valentine’s Day. Dragostea e in aer, in aer pe unde mai zboara si pasarile kamikaze si molozul de la adaposturile porcilor.

 7. Picnik Photo Editor

Facebook e acum si pe telefon! Ce, credeai ca scapi? Oricat ai vrea sa-l ocolesti, nu te poti abtine sa nu-l verifici – instaleaza-ti aplicatia pe telefon si fii la curent cu ce mai fac prietenii tai (news feed, notificari, chat).

Iar daca tot suntem la acest capitol sa vorbim si despre aplicatiile create special pentru reteaua Facebook.

Invata sa folosesti editorul de poze Picnik – poti sa iti modifici si sa iti imbunatatesti pozele de profil sau sa aplici un efect pentru pozele din vacanta ori numai sa decupezi o portiune nereusita dintr-o poza buna samd; poti face toate astea fara sa parasesti pagina de Facebook.

8. Affection Anonymous

O aplicatie romantica pentru cei timizi! Esti in secret indragostita de unul dintre prietenii tai de pe Facebook? Affection Anonymous te poate aduce mai aproape de el. Accesezi aplicatia, il selectezi pe cel la care te gandesti, iar daca si el foloseste aplicatia si te-a ales pe tine, veti primi fiecare cate o notificare ca va potriviti in cel mult doua ore! Daca nu are aplicatia instalata, Facebook il va anunta ca cineva din lista lui de prieteni il place si ii va da sansa sa aleaga si el din lista lui de prieteni persoana pe care o simpatizeaza. Daca nu va selectati reciproc, identitatea nu iti este dezvaluita!
 9. Someecards

Vederile de pe Someecards sunt o sursa zilnica de amuzament pentru cine foloseste aplicatia de pe Facebook. Esti in permanenta la curent cu cele mai noi si mai bune glume intr-un mod cat se poate de convenabil pentru tine. Instaleaza-ti aplicatia si amuza-te! Au o colectie noua de Valentine’s Day ;)

 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.