sâmbătă, 31 martie 2012

TOP 10 COMEDII ROMANTICE

1. Definitely Maybe

Un consultant politic incearca sa-i explice fiicei lui de 11 ani relatiile prin care a trecut si de ce se afla in divort cu mama ei. Nu este o poveste usor de explicat pentru el si are multe de zis pana ajunge fetita lui sa inteleaga totul.

2. Serendipity

O poveste de dragoste despre puterea destulnului si despre superstitii. Un El si o Ea se intalnesc, se plac si spera sa se reintaleasca daca soarta vrea ca ei sa fie impreuna. Oare vor reusi sa se reintalneasca si sa fie un cuplu sau vor ramane pe veci doar cu o amintire placuta?
 
3. Never Been Kissed

Drew Barrymore interpreteaza rolul unei jurnaliste care a primit un proiect ce implica deghizarea ei intr-o eleva de liceu. Problema este ca ea nu a fost populara in liceu si acum trebuie sa se imprieteneasca cu cele mai cool tipe din scoala!
 
4. 10 Things I Hate about You

O poveste simpla despre o una din problemele adolescentilor: prima dragoste. Cameron o observa la scoala pe Bianca, cea mai populara faca din liceu, care nu are voie sa mearga la intalniri. Bianca are o sora mai mare care nu este interesata de relatii, iar tatal lor are o regula: Bianca va merge la intalniri cand sora ei mai mare va face asta!
 
5. Music and Lyrics

Hugh Grant interpreteaza rolul unui cantaret care nu are prea mult succes si care trebuie sa scrie o melodie care sa atraga tineriii. Acest lucru reprezinta o mare problema pentru el, dar se pare ca ajunge sa fie salvat de o tipa care se pricepe la a scrie versuri.
6. The Proposal

Sadra Bullock
interpreteaza rolul unei sefe foarte insistente care isi convinge tanarul asistent (Ryan Reynolds) sa se casatoreasca cu ea. De ce? Ei bine, sefa cea rea are viza pentru America expirata si trebuie sa se reintoarca in Canada. 
 
7. How to Lose a Guy in Ten Days

Benjamin lucreaza in publicitate si face un pariu ca poate face o femeie sa se indragosteasca de el in 10 zile. Andie lucreaza la o revista si scrie un articol despre cum sa scapi de un tip in 10 zile. Cei doi se intalnesc intr-un bar si totul se complica.

8. Leap Year

Exista o traditie in Irlanda dupa pe care Anna se hotaraste sa o urmeze: femeile pot cere in casatorie barbatii in fiecare an bisect pe 29 februarie. Astfel Anna si-a planuit o excursie la Dublin pentru a-i face o surpriza prietenului, insa nu va merge totul cum a stabilit...

9. Just Married

Un cuplu tanar din New York isi petrece luna de miere in Europa. Pana acum nimic ciudat, pana cand cei doi ajung sa descopere ca nu stiu prea multe despre casatorie, Daca iti place de Ashton Kutcher, atunci nu trebuie sa ratezi filmul.
10. Just Friends

Chris (Ryan Reynolds) se intoarce acasa de Craciun dupa multi ani si ajunge sa se reintalneasca cu cea mai buna prietenea a lui din liceu. Problema este ea a refuzat sa fie cu el cand erau adolescenti.
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Cum sa adopti corect cel mai important trend din 2012: colour-blocking

A inceput in 2009, ca un experiment de culoare. In 2012, colour-blocking-ul este un autentic fenomen in moda, care a contaminat toate sectoarele artei. O provocare pentru imaginatie, un exercitiu fantezist si o extravaganta a simtului estetic, acest trend promite sa demonteze toate barierele cromatice. Afla tot ce trebuie sa stii despre jocul culorilor si regulile sale.

Istoria fenomenului colour-blocking

Asortarea inedita a nuantelor vibrante intr-un outfit armonios, unitar si excentric a luat nastere inca din 2009, cu pionieri precum Lanvin, Jil Sander sau Christopher Kane. Artisti nonconformisti, designerii au impus revigorarea cromatica a tinutelor in spiritul debordant care caracteriza anii '80. Neconventional, indraznet, socant. Acestia sunt termenii care descriu adecvat impactul blocului de culoare pe catwalk-urile internationale de la Saptamana Modei din Londra, in 2009.

Colaj Primavara-vara, 2009
Arhivele tendintei sunt redeschise in 2009, iar colectiile Gucci, Diane von Furstenberg, Jil Sander, Richard Nicol, Marni si Nina Ricci au transformat colourblocking-ul intr-o semnatura personala. Acesta a devenit bloc de culoare in adevaratul sens al expresiei: de la sacou la pantofi, intregul outfit prezentat de acesti designeri miza pe contrast cromatic, armonie picturala si sfidarea regulilor.

Aquilano e Rimondi

Christopher Kane

Diane von Furstenberg

Gucci

Jil Sander

Nina Ricci
Colaj Primavara-Vara, 2011
Pentru ca aceasta tendinta s-a bucurat de o apreciere deosebita din partea editorilor de moda, urmata de o mediatizare intensa, de abordarea sa de catre celebritati (atat pe covorul rosu, cat si in outfit-uri cotidiene) si de confirmarea statutului de must-have, noul sezon ne permite sa ne bucuram in continuare de nonconformismul stilului colour-blocking. Iata cum au reinterpetat designerii acest trend:

Peter Som

Sophie Tallet

Tommy Hilfiger

Marc Jacobs

Peter Som

Sophie Tallet
Colaj Primavara-Vara, 2012

Ce inseamna colourblocking?

Isterie cromatica, explozie de tonuri vibrante, cultul pentru culoare. Colourblocking-ul se traduce prin asocierea a cel putin doua piese vestimentare in nuante intense, a caror alaturare insolita socheaza privirea. Colourblocking-ul este mai mult decat moda autentica. Este atitudine, perceptie si simt estetic. Este stil personal.

Colaj London Fashion Week

"Treptele" blocului de culoare

Basic: asociaza doua nuante apropiate

Daca nu ai suficient curaj pentru a construi un colour-blocking autentic, mixeaza nuante care apartin unei singure familii de culori: roz cu fuchsia sau rosu, turcoaz cu albastru electric, portocaliu si galben. Opteaza pentru accesorii neutre, nude, gri perlat  sau negru.

Hermes

J. Crew

J. Mendel

Peter Som

Victoria Beckham

Prada

Elaborat: compune un outfit din doua nuante de contrast

Inspira-te din stilul excentric al anilor '80. Nuantele complementare se evidentiaza reciproc, intensificand pigmentul de culoare. Poarta rosu cu verde sau, portocaliu cu albastru, galben cu mov.  Nu te limita la triunghiul nuantelor, moda reinventeaza chiar si arta picturala. Poti combina rosu cu mov, galben cu turcoaz, portocaliu cu fucsia, verde smarald cu albastru cobalt.

Salvatore Ferragamo

J. Crew

Jordan

Peter Som

Fashion: mizeaza pe mai multe nuante si constuieste un stil eclectic

Colour-blocking-ul ilustreaza un concept unanim acceptat in moda: important nu este ce porti, ci cum porti. Astfel, atunci cand vorbim despre blocurile de culoare, poti asorta nuante foarte intense, radicale. Poti asocia trei tonuri. Incearca rosu, mov si portocaliu, fuchsia, portocaliu si abastru, galben, mov si turcoaz, roz, rosu si mov.

Diane von Furstenberg

Issa

Peter Som

Salvatore Ferragamo

Burberry Prorsum

Diane von Furstenberg
Disonanta cromatica reprezinta una dintre principalele temeri in abordarea acestei tendinte, in special atunci cand combini mai  mult de doua nuante.

Regula de stil de care trebuie sa tii cont este urmatoarea: asociaza doua tonuri din aceeasi familie de culori si alege-o pe cea de-a treia astfel incat sa creeze un contrast cromatic (de preferinta din gama culorilor complementare) cu una din cele doua culori alese initial. Aceasta combinatie iti garanteaza armonia cromatica.
Truc: investeste in accesoriile colourblocking. Pantofii, gentile si bratarile care reunesc cel putin doua culori te vor ajuta sa compui outfit-uri versatile si excentrice, fie ca ai curaj sa le asociezi unei rochii colorate, fie ca optezi pentru una nude sau neagra.

Streetstyle- ghidul tau de abordare a colourblocking-ului

Fashionistele au abordat deja aceasta tendinta, in combinatii originale, iar texturile alese au demonstrat ca stilul casual poate fi unul extrem de chic, daca reusesti sa identifici acel trend care scoate din anonimat orice outfit.






 
 Sursa postare: http://www.divahair.ro

             








                                    






                                   

Simplu si de efect: Cum sa-ti faci un coc impletit

Afla care sunt pasii de baza pentru a realiza un coc impletit

Acest gen de coafura se obtine pornind de la o coada impletita cu o baza cat mai inalta. Parul se imparte in trei suvite, iar cele doua sectiuni de par laterale se trec, pe rand, peste cea din mijloc. Nu uita sa adaugi, pe masura ce impletesti, si alte suvite din lateral pentru a fixa coada de restul coafurii. 
Truc: Daca nu te descurci sa faci o astfel de impletitura, poti sa faci impletitura clasica, in trei suvite. Cu ajutorul unor agrafe va trebui sa fixezi apoi coada, de o parte si de cealalta astfel incat sa stea asa cum iti doresti.
Realizeaza o coada impletita, cu baza in crestetul capului si securizeaz-o la varfuri cu un elastic de par cat mai mic si mai apropiat de culoarea parului.
Cu ajutorul degetelor, confera coafurii un aer lejer, tragand usor, inspre exterior, fiecare suvita in parte.


Repeta procedeul inclusiv in dreptul varfurilor.
Varful impletiturii se rasuceste si se prinde inspre interior cu o agrafa, formand, alaturi de coada impletita, o semiluna.


Incearca sa ascunzi varful prins cu elastic sub coada. De aceea este important ca acesta sa fie cat mai mic si cat mai apropiat de culoarea parului tau, pentru a-l putea camufla in aceasta coafura chic.


Coafura este una romantica si lejera, care se preteaza atat intr-un context casual, cat si elegant.

Rezultatul final




Truc: pentru un par usor de coafat, a carui textura se preteaza unei varietati de hairstyling-uri, ai nevoie de uniformitate si volum. Unul dintre cele mai bune trucuri anti-frizz sau electrizare este matasea: imbraca-ti perna intr-o esarfa de matase, care impiedica aparitia firelor de par razlete si a suvitelor rebele. Spre deosebire de bumbac, matasea are o textura fina, care iti trateaza parul cu blandete.
Pentru a mentine volumul parului si peste noapte, este important sa il prinzi in varful capului cu un cleste, dupa ce l-ai uscat, in prealabil, cu foehn-ul. Ca sa reusesti sa dormi cu parul prins o noapte intreaga, prinde-l foarte lejer, pentru a nu te incomoda la radacina.

Sursa postarii: http://www.divahair.ro

10 BOY BANDS DIN ANII '90

Nu cred ca exista persoana care sa nu stie cine sunt Backstreet Boys. Ei au avut parte de foarte multa popularitate in anii '90 alaturi de Britney Spears. Grupul s-a format in 1993 in Florida, iar in vara anului 2011 au avut un turneu alaturi de cei de la New Kids on the Block.
 Take That a avut cele mai mari vanzari din Marea Britanie, dupa The Beatles. Initial formatia a fost formata din 3 membrii, insa managerul a mai adus inca doi membrii in 1990. In anul 1996 Robbie Williams a parasit trupa, insa s-a reintors in 2011 pentru single-ul "The Flood".
 Cu siguranta ramaneai cu un zambet pe buze cand te gandeai la Westlife. Aratau bine, aveau voce si aveau o gramada de fane la picioarele lor. Formatia a aparut in 1998 si a ajuns rapid in topuri cu cateva melodii printre care si cantecul "My Love".
 La fel ca Britney Spears si Justin Timberlake, 'N Sync au facut parte din New Mickey Mouse Club si s-au lansat in 1996. Pana in 1998 aveau deja un loc in Top 10 Pop Songs si au petrecut urmatorii patru ani facand parte din topuri. Din pacate, formatia nu a mai lansat nimic din 2001.
Grup de R&B aparut in anul 1988 cunoscut pentru baladele superbe cu care au ramas in mintea tuturor. O melodie foarte cunoscuta de la Boyz II Men este "I'll Make Love to You" si trebuie sa nu uitam nici de "One Sweet Day" alaturi de Mariah Carey.


Boyzone s-a format in 1993 si sunt o formatie irlandeza. Mai mult de 500 de tineri au aplicat pentru a face parte din formatie si intr-un final, cei 5 pe care noi ii stim au fost acceptati. Prima lor melodie a fost "Working My Way Back To You" si a fost lansata in 1993.
Au zapacit multe fete si au frant o gramada de inimi. Trupa s-a format in 1984, iar in anii '90 au fost plini de concerte pentru ei. In 1994 au castigat doua premii la American Music Awards, iar la inceputul anilor 1990 au vandut peste 80 milioane de albume in toata lumea.

Cunoscuti pentru 'Summer Lovin'''  si pentru ''Summer Girls'', LFO au avut parte de cateva momente de popularitate si de succes. Pe langa asta, sa stiti ca nu au dus lipsa nici de fane. 
 Probabil ca cea mai amuzanta melodie de la Hanson este MMMbopp'ed. Da, nu stiai exact ce canta ei si cum se pronunta, dar iti placea cantecul si il fredonai foarte des intr-o perioada. 
 Chiar daca nu au avut parte niciodata de succesul de care au avut parte Backstreet Boys, nu se poate spune ca au fost chiar ignorati de public. In toata lumea au vandut 10 milioane de albume si au avut 8 cantece in Top 40 in America. 
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

joi, 8 martie 2012

Top 15 citate despre femei

8 martie, Ziua femeii si a mamelor din intreaga lume.

Top 15 citate despre mame si femei


1. “Femeile sunt de doua categorii: unele sunt mai ales mame, altele iubite. Daca le compare cu anotimpurile, femeia mama este ca anotimpul ploilor; iti da hrana, te potoleste, iti inlatura toate lipsurile, te multumeste prin sacrificiile sale proprii. Iar femeia iubita este ca primavara, misterul ei e de nedestainuit, farmecele ei sunt sunt dulci si nelinistea ei iti trezeste valuri in sange.” – Rabindranath Tagore;

2. “Tot ce sunt sau ce sper sa devin ii datorez ingerului care a fost mama.” – Abraham Lincoln;

3. “Cand cunosti fiecare colt intim al trupului, cand nu mai e o taina pentru tine, cand stii cum isi inclesteaza bratele dupa gat la sarut, cum se lipeste de tine. Ce femeie e mai frumoasa decat era cand n-o cunosteai?” – Cezar Petrescu;

4. “Femeia face lumea. Ea e suverana – nimic nu se face decat prin ea si pentru ea. Ori femeia este marea educatoare a barbatului. Ea il invata virtutile incantatoare, politetea, discretia si acea mandrie care se teme sa nu fie suparatoare. Ea arata catorva arta de a placea si tuturor arta utila de a nu displacea.” – Anatole France;

citate de ziua femeii

5. “Mama a fost cel mai bun profesor al meu, un profesor plin de dragoste, compasiune si lipsit de frica. Daca dragostea este dulce ca o floare, atunci mama este acea dulce floare a iubirii.” – Stevie Wonder;

6. “Intr-o lume in care totul se clatina, ne trebuie un reazim. Acest reazim, care ne sustine, e caminul nostru si acest camin are nevoie de un suflet, de o inima care sa ne mangaie, sa ne incurajeze. Si aceasta inima nu poate fi decat inima unei femei – inima unei mame.” – Michelet;

7. “Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.” – Sarah Jessica Parker;
 8. “Un barbat este pe jumatate indragostit de o femeie care il asculta.” – Brendan Brehan;

9. “Un barbat isi iubeste cel mai mult iubita, cel mai tare nevasta si cel mai indelungat mama.” – proverb irlandez;

citate de ziua femeii

10. “Poate ca pe nimeni nu chinuim atat de mult ca pe propria noastra mama si poate ca este dragostea pentru care sacrificam mai putin, deoarece suntem siguri ca ne-a fost data pentru totdeauna si ca intotdeauna ne va ierta.” – Jacinto Benavente;

11. “Imi place femeia fiindca alaturi de ea realizez pentru scurt timp experienta irationalului. Alaturi de femeie uiti ca suferi din cauza spiritului. Gratia femeii tempereaza tragedia barbatului.” – Emil Cioran;

12. “Nu exista femeie batrana. Orice femeie, la orice varsta, daca iubeste, daca e buna, daruieste barbatului clipa infinitului.” – Jules Michelet;

Citate despre femei si mame

13. “O fetita, intrebata unde este casa ei, a raspuns <<locul unde este mama>>”. – Keith L. Brooks;

14. “Cum ati putea voi banui cate lumi misuna intr-o raza de soare, cate lupte se dau intr-o gaura de furnici, cate dureri ascunde o inima de mama trudita si cate daruri se pot naste intr-un suflet de copil!” – Panait Istrati;

15. “Din dragoste pentru femei s-a nascut tot ce e mai frumos pe lume.” – Maxim Gorky.
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.