joi, 19 ianuarie 2012

TOP 7 HOBBY-URI PENTRU 2012

Pe lista de rezolutii pentru 2012 ai pus cu siguranta si cateva hobby-uri pe care vrei sa le iei serios de acum incolo. Foloseste timpul liber pentru a-ti explora pasiunile si a-ti dezvolta personalitatea intr-un mod frumos in loc sa-l irosesti amagindu-te ca de luni, de la 1, de la primavara te vei apuca scris, de experimente in bucatarie sau de dans. Cultiva-ti pasiunile si inscrie-te la cursuri! 

 1. Fotografie

Daca in timpul vacantelor esti cea care ramane mereu in urma grupului pentru a fotografia din mai multe unghiuri o fereastra dintr-o cladire frumoasa pentru ca iti place atat de mult cum cade lumina, daca ai idei de sesiuni foto si iti pui prietenii sa pozeze ore in sir pana iti iese acea viziune pe care o aveai, atunci locul tau e la un curs de fotografie. Poti sa experimentezi cu mai multe echipamente sau sa inveti trucuri legate de compozitie, vei avea experienta fotografiei de studio si asa mai departe. Ca optiuni ai cursul de fotografie de la Dalles, cel de la Atelier recreativ sau poti alege sa mergi in excursii de fotografie prin Bucuresti cu grupuri de fotografi amatori – Asociatia Bucurestiul meu drag e unul dintre organizatori.
 2. Croitorie si design vestimentar
Te gandesti de multe ori ca ai vrea sa iti faci singura hainele? Daca te seduce ideea de a fi propriul tau designer sau croitor, s-ar putea ca 2012 sa fie anul in care iti vei croi si coase o rochie, pe gustul si pe masura ta! Poti merge la un curs de croitorie pentru a invata sa cosi si sa brodezi (vei primi la final o masina de cusut!) sau la cursuri de design vestimentar contemporan cu Adrian Oianu (gasesti informatii pe Envy.ro).
3. Blog sau tumblr
Dimineata la cafea parcurgi blogurile preferate, iar seara intri pe tumblr pentru doza de inspiratie vizuala? Ai un folder pe desktop in care tot salvezi imaginile preferate si un document word in care tot scrii? Ce-ar fi sa-ti iei inima in dinti si anul acesta sa te ocupi de un blog personal sau de un tumblr? Satisfactia de a avea un colt de internet numai al tau, pe care sa il personalizezi si sa il cresti cu grija zi de zi poate fi intrecuta doar de clipa in care incepi sa primesti comentarii pozitive, complimente si share-uri. Cultiva-ti stilul personal, exprima-te pe internet: wordpress sau tumblr!
 4. Dans
Cursurile de dans sunt minunate! Daca nu stii cum sa faci miscare, daca nu te atrage mersul la sala si iti doresti ceva mai artistic care sa iti permita o stare buna fizica, dar si spirituala, dansul este o solutie foarte frumoasa. Noi iti recomandam cursuri de balet (nu, niciodata nu e prea tarziu!) sau de dans contemporan: aici sau cursurile Andreei Novac de la Fundatia Calea Victoriei. Dans si miscare gasesti si la Incubator107, nu rata programele lor!
 5. Make Up
Lasa-ti fantezia sa prinda aripi si dezvolta-ti limbajul artistic printr-un machiaj expresiv! Cursurile de make up te vor ajuta in plan personal in mai multe feluri: vei dobandi noi competente, vei invata cum sa iti pui trasaturile mai bine in valoare si iti vei dezvolta simtul estetic. Optiuni: DallesGo si Atelier recreativ.
 6. Cursuri de gatit
Gurmand dintotdeauna, bucatar in devenire? Putini sunt cei care singuri in bucatarie isi permit sa incerce iar si iar o reteta, sa consume timp si ingrediente, sa nu se lase descurajati cand dau gres sau ard souffle-ul. Fa un curs si fura meserie de la un bucatar-sef experimentat. Ce-ar fi sa incepi cu gastronomie franceza?
 7. Home deco
Designul interior este o pasiune care prinde tot mai mult si se raspandeste ca un virus printre iubitoarele de frumos. Daca ai o inclinatie pentru decoratiuni interioare, daca muti mobila prin casa de fiecare data cand faci curatenie generala si esti fan ikea, dar si fan de vechituri, mereu in cautare de chilipiruri si solutii inteligente, probabil vrei si nu stii sa ceri un curs de home deco. DallesGo, Atelier Recreativ si Fundatia Calea Victoriei iti vin in intampinare cu oferte incitante.
 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Astrologie: Care este sufletul pereche al fiecarei zodii? [Only for girls]

Berbec

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o fire sincera, sensibila si destul de comunicativa. Iti place sa fii inconjurata de prieteni, sa fii ascultata si sa oferi sfaturi. Esti o persoana agreabila, care stie sa se faca placuta. Uneori dai dovada de prea multa incapatanare, incercand cu disperare sa iti sustii punctul de vedere.

Zodia Berbec si sufletul pereche

In relatii esti o fire serioasa si destul de severa. Stii ce vrei de la partener si nu renunti sa cauti pana cand gasesti persoana potrivita.

Sufletul pereche pentru Berbec: Leu

Fiind o fire destul de incapatanata si exploziva, partenerul ideal ar fi o persoana asemanatoare tie. Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre un Leu deoarece o relatie cu o astfel de persoana poate scoate artificii. Aveti ambitii comune, pasiuni asemanatoare si va completati reciproc.

Taur

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o persoana calda, sensibila, incapatanata si destul de prietenoasa. Iti place sa fii inconjurata de prieteni sinceri, care te respecta si iti apreciaza calitatile. Pentru tine competitiile sunt cele care iti mentin vie dorinta de a iti atinge scopurile, provocarile facand parte din munca ta zilnica.

Zodia Taur si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Taur: Rac

In ceea ce priveste relatiile, esti o fire care stie ce vrea de la barbat. Ai nevoie de un partener pe masura, care sa te rasfete, sa te faca sa simti ca iubesti, sa te aprecieze si sa iti ofere siguranta de care ai nevoie. Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre un Rac deoarece va potriviti perfect. Daca tu adori banii si luxul, celalalt este axat pe cariera si confort.

Gemeni

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o fire prietenoasa, timida si destul de nehotarata in ceea ce priveste viata ta. Poti fi influentata foarte usor de cei din jurul tau din cauza faptului ca ai incredere in toata lumea. Esti destul de optimista, incercand de fiecare data sa vezi doar partea buna a lucrurilor, indiferent de dificultatea lor. In ceea ce te priveste, din orice problema ai ceva de invatat.
 Sufletul pereche pentru Gemeni: Leu

In relatii esti o fire romantica, senzuala, care are nevoie de atentie. Cauti un partener independent, matur in gandire si sigur pe el. Sufletul tau pereche este Leul deoarece acesta adora provocarile si tentatiile, iar tu esti experta in ceea ce priveste jocurile.

Rac

Zodia Rac si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o persoana sensibila, prietenoasa cu toata lumea si foarte atasata de familie. Intotdeauna pui prietenii si cei apropiati pe primul loc, incercand sa ii multumesti pe ei inainte de a te multumi pe tine. Pentru tine, daca ei sunt fericiti, atunci esti si tu. In preajma persoanelor necunoscute, poti fi destul de impulsiva si egoista, incercand sa pastrezi distanta.

Sufletul pereche pentru Rac: Taur

In relatii esti o fire sincera, dedicata partenerului, care ar face orice pentru a il multumi. De la iubit ai nevoie de intelegere, respect si maturitate. Sufletul pereche al Racului poate fi o persoana din zodia Taur deoarece amandoi sunt axati pe succes, cariera si bani.

Leu

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o fire incapatanata, orgolioasa si impunatoare. Iti place sa fii la conducere, sa dai ordine si sa fii ascultata. Pentru tine, puterea reprezinta totul. Caracterul rece si starea impunatoare sunt doar de fatada, in realitate fiind o persoana sensibila, prietenoasa si plina de generozitate.

Zodia Leu si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Leu: Pesti

In relatii iti place sa ai spatiul tau, sa nu fii sufocata si, in acelasi timp sa fii rasfatata si respectata. Barbatul ideal trebuie sa fie sincer, matur in gandire si sa iti ofere libertatea de care ai nevoie. Sufletul tau pereche poate fi o persoana din zodia Berbec, dar si din zodia Pesti. Nativul din Pesti este o fire visatoare, care te poate ajuta sa iti transformi visele in realitate.

Fecioara

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o persoana puternica, inteligenta si perfectionista in gandire. Prietenoasa din fire, iti place sa ai multi prieteni, care sa fie alaturi de tine in momentele dificile. Viata ta se desfasoara lent, dupa planurile tale. Esti intotdeauna cu un pas inaintea problemelor si stii sa iti pastrezi calmul, avand solutiile pregatite.

Zodia Fecioara si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Fecioara: Scorpion

In relatii ai nevoie de un barbat inteligent, care stie sa se poarte cu o femeie. Sentimentala din fire, vrei un partener romantic, care sa iti ofere cadouri, sa iti faca surprize neasteptate si sa te rasfete. Partenerul ideal pentru tine este un Scorpion, acesta fiind o persoana destul de profunda, cu sentimente puternice, care stie ce isi doreste de la viata.

Balanta

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana inteligenta, amabila si sincera. Fiind foarte prietenoasa, relatiile cu cei din jurul tau sunt destul de consolidate. Iti place sa iti pastrezi prietenii si familia aproape si sa iti faci noi cunostiinte. Optimista din fire, apreciezi fiecare lucru marunt primit de la viata si cu greu te lasi doborata in fata problemelor.

Sufletul pereche pentru Balanta: Balanta

In relatii ai nevoie de un partener matur, luptator, care stie ce vrea de la viata. Partenerul ideal pentru tine este o alta Balanta deoarece este la fel ca tine: dinamica, romantica, sensibila si echilibrata.

Scorpion

Zodia Scorpion si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana curajoasa, agila si destul de posesiva. Iti place sa ai parte de o viata agitata, sa fii tot timpul in miscare si sa descoperi lucruri noi. Cand vine vorba de prietenii tai, iti dezlantui latura protectoare, fiind tot timpul alaturi de ei si sprijinandu-i in decizii.Sufletul pereche pentru Scorpion: Fecioara

In ceea ce priveste relatiile, esti o fire distractiva, careia ii place aventura. Nu te gandesti la un partener definitiv si nici la intemeierea unei familii. Partenerul ideal pentru tine este Fecioara deoarece ea va reusi sa te aduca in lumea reala, te va scoate din vis si iti va oferi sprijinul de care ai nevoie in viata.

Sagetator

Zodia Sagetator si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana prietenoasa, plina de viata si foarte sincera. Esti atrasa de necunoscut si iti place aventura, incercand sa faci tot timpul lucruri noi pentru a nu cadea in rutina. Te plictisesti destul de repede si de aceea esti intr-o continua cautare in ceea ce priveste peripetiile si experientele de neuitat.

Sufletul pereche pentru Sagetator: Varsator


In relatii esti o fire nesigura, romantica si pasionala. Iti place sa ai spatiul tau liber, sa fii singura, sa nu dai explicatii. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Varsator deoarece, la fel ca si tine, si acesta este un visator caruia ii place misterul si distractia.

Capricorn

Zodia Capricorn si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana matura, puternica si sincera. Urasti minciuna si intotdeauna spui ceea ce gandesti, cu riscul de a rani persoanele dragi din viata ta. Esti destul de posesiva in ceea ce priveste prietenii si familia, uneori ajungand sa ii ranesti cu scapari violente si vorbe dureroase.

Sufletul pereche pentru Capricorn: Pesti

In relatii esti o persoana romantica, senzuala si destul de geloasa. Vrei sa detii controlul asupra partenerului tau, sa stii ca iti apartine si ca nu il imparti cu nimeni. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Pesti deoarece firea sa jucausa si imatura va reusi sa iti calmeze temperamentul vulcanic.

Varsator

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana sincera, discreta si prietenoasa. Urasti singuratatea si de aceea faci tot posibilul sa fii inconjurata de familie, prieteni si apropiati. Chiar daca pari o fire puternica, in realitate esti destul de sensibila si ai nevoie de ajutor pentru a trece peste problemele cu adevarat grave. In ceea ce priveste viata profesionala, duci o lupta continua pentru autodepasire si dezvoltare.

Sufletul pereche pentru Varsator: Sagetator

Zodia Varsator si sufletul pereche

In relatii esti o fire sensibila, discreta si pasionala. Ai nevoie de un partener care sa te inteleaga, sa fie langa tine indiferent de situatie si sa stie ca ai nevoie si de spatiul tau liber, in care sa iti poti manifesta independenta. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Sagetator deoarece caracterul sau copilaresc si distractiv se muleaza perfect al tau, neastamparat si imatur.

Pesti

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana vesela, comunicativa si foarte prietenoasa. Pentru tine, prietenii sunt cei mai importanti. Iti place sa ii ajuti, sa le fii alaturi tot timpul, sa ii sustii si sa le oferi sfaturi. Urasti singuratatea si de aceea faci tot posibilul sa fii inconjurata de familie si apropiati.

Zodia Pesti si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Pesti: Capricorn

In relatii esti o fire sensibila, emotiva si destul de vulcanica. Ai nevoie de un partener care sa te linisteasca si, in acelasi timp, sa iti fie alaturi, sa te sprijine si sa te inteleaga. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Capricorn deoarece este o persoana discreta si sincera, care stie cum sa te faca fericita.
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

miercuri, 18 ianuarie 2012

Caitlyn - Una Noche Mas

Cel din urma status pe Facebook si viata digitala dupa moarte

Poate ca nu ai ganduri atat de morbide, dar stai!, nu te grabi sa inchizi pagina. Vei vrea sa citesti asta.

if i die este o aplicatie creata special pentru Facebook care se ingrijeste de profilul tau odata ce ai dat log out din... viata. Simplu de folosit, if i die iti permite sa inregistrezi de pe acum un ultim mesaj pentru prietenii tai virtuali: tu alegi daca vrei sa le spui o gluma, o vorba inteleapta sau sa le-o zici pe-a dreapta – n-au cum sa se mai supere pe tine, nu?

if i dieTot ce ai de facut este sa instalezi aplicatia if i die pe Facebook, sa inregistrezi un clip video sau sa scrii un mesaj si apoi sa alegi 3 oameni de incredere din lista ta de prieteni care sa confirme cand ai murit. Numai atunci mesajul tau, text sau video, va fi postat pe profil, iar comunitatea de prieteni din Facebook te va putea jeli cu un like sau cu un comment.

Stiu, e morbid, te trece un fior neplacut si ti se face pielea de gaina numai cand te gandesti la asa ceva. Dar, dar!, trebuie sa recunosti ca ideea unui testament virtual nu este chiar atat de rea. Pana la urma, sute de milioane de oameni sunt activi intr-o retea de socializare, au un profil pe care il updateaza zilnic si construiesc o arhiva personala a vietii lor acolo.

Tu faci la fel pe Facebook: ganduri, statusuri, comentarii cu prietenii, poze, videoclipuri share-uite, atatea lucruri care te-au reprezentat la un moment dat. Iar Facebook te incurajeaza intr-un fel sa iti documentezi viata – noul Timeline face mai usor accesibila informatia de acum 3 ani sau din iulie anul trecut: unde ai dat check-in atunci, cine era prietenul tau, cu cine ai fost la mare in acea vara si atatea altele. In sensul asta, poate ca nu e atat de deplasat sa te gandesti si la un mesaj de adio. Tocmai pentru ca in viata reala putini sunt cei care au sansa sa isi ia ramas bun.
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Dj Sava ft Andreea D & J. Yolo-Free

10 ROCHII SUPERBE LA GLOBURILE DE AUR

Weekendul trecut a avut loc cea de 69-a editie Golden Globes, prilej numai bun pentru o parada de moda a vedetelor.
 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

luni, 16 ianuarie 2012

Alexandra Stan a castigat premiul EBBA! Afla pentru ce!


Alexandra Stan si-a completat colectia de premii muzicale. Dupa ce a primit Discul de Platina in Italia pentru vanzari de aproape 60.000 de unitati, cantareata, denumita de revistele pentru adulti “Miss Saxobeat” a inceput anul 2012 cu o distinctie europeana.
Pe 11 ianuarie a avut loc decernarea premiilor EBBA (European Border Breakers Awards), in cadrul festivalului de muzica Eurosonic Noorderslag din Olanda. Printre castigatori s-a aflat si numele romancei Alexandra Stan care a demonstrat inca o data ca talentele nu tin cont de pozitia geopolitica a tarii din care apartin.
Desi ne-am fi asteptat ca cel mai in voga nume din industria muzicala romaneasca si un simbol pentru Romania in mai toate tarile din lume, Inna, sa fie prezenta atunci cand s-a strigat catalogul premiantilor, iata ca am avut o surpriza de proportii! Alexandra Stan este invingatoarea!
Artista din Constanta a castigat premiul EBBA pentru cele mai mari vanzari obtinute in afara granitelor, alaturi de artisti precum Swedish House Mafia. Desi au fost doar 10 premii, Alexandra Stan a reusit sa duca numele Romaniei in top!
In fiecare an, de aproape un deceniu, organizatorii European Border Breakers Awards cauta creativitatea, diversitatea in muzica europeana si premiaza doar artistii care au rezultate exceptionale in acest perimetru. Editia aceasta, Alexandra Stan a iesit invingatoare!

Simona Nae ft Emil Lassaria-Paradise

NEW VIDEO: Snow Patrol – “In The End”


Trupa Snow Patrol a lansat un videoclip pentru cel de-al patrulea single de pe noul album, intitulat “Fallen Empires“. Piesa se numeste “In The End”, iar imaginile vin cu o atmosfera ce aminteste de musicaluri.
Vocalul Gary Lightbody este infatisat pe scena unui teatru, in timp ce o pereche de dansatori executa o coregrafie complicata. Clipul a iesit din mainile regizorului Brett Simon, care a lucrat in trecut cu formatii precum The Killers.
Baietii de la Snow Patrol au lansat pe 10 ianurie 2012 un material- “Fallen Empires“. Acesta contine 14 piese, care urmeaza sa fie promovate printr-un turneu in Statele Unite. Seria de spectacole va debuta in luna martie si va dura cca. doua luni. La vara, formatia ar putea ajunge si in Europa.
Snow Patrol au la activ alte cinci albume de studio- “Songs for Polarbears” (1998), “When It’s All Over We Still Have to Clear Up” (2001), “Final Straw “(2003), “Eyes Open“(2006) si “A Hundred Million Suns” (2008).
Sursa postarii: http://www.utv.ro

vineri, 6 ianuarie 2012

Justin Timberlake ar putea juca rolul lui Elton John, in pelicula “Rocketman”


In urma cu un an se vorbea intaia data despre realizarea unui musical despre viata personala si cariera cantaretului/compozitor Elton John. Desi am uitat repede despre acest proiect, legendarul artist britanic a vorbit din nou, intr-un interviu, despre pelicula “Rocketman”.
Si a facut chiar o marturisire… El a spus ca si-ar dori sa fie interpretat de catre Justin Timberlake, care a mai intrat o data in pielea sa, in 2001, in clipul “This Train Don’t Stop There Anymore”.
Nu stiu cu exactitate cine ma va interpreta. Am insa o lista de preferinte si pe locul 1 este Justin Timberlake. El m-a mai portretizat in trecut, intr-un videoclip al lui David LaChapelle si a fost exceptional”- a spus Elton John, pentru “LA Times”.
Dupa ce a jucat in “The Social Network” din anul 2010, cariera de actor a lui Justin Timberlake a luat mai mult avant. In 2011 a colaborat cu alti regizori de renume, precum Jake Kasdan, Andrew Niccol si Will Gluck pentru comedia “Bad Teacher”, thriller-ul SF “In Time” si comedia romantica “Friends with Benefits”. Mai mult, a fost cooptat de catre fratii Joel Coen si Ethan Coen in musicalul “Inside Llewyn Davis”.
Ramane, asadar, sa vedem daca drumurile celor doi artisti se vor in tersecta din nou. Pana atunci, va invitam sa revedeti clipul din 2001 si sa ne spuneti ce parere aveti – este preferinta lui Elton John o alegere inspirata?
Sursa postarii: http://www.utv.ro

joi, 5 ianuarie 2012

Marea Britanie: O femeie adora bebelusii... de plastic!

Karen McAllister, din Marea Britanie, are 43 de ani si iubeste bebelusii. Bizar este faptul ca acestia sunt din... plastic!

papusi
Karen McAllister isi dedica toata dragostea si tot timpul bebelusilor ei de jucarie. Aceasta le-a creat o camera speciala si le cumpara haine, scutece si accesorii speciale pentru nou-nascuti.
"Ii imbrac in functie de anotimp si prefer numai hainele de firma", a marturisit femeia.
Karen McAllister are o fiica de 16 ani care ii impartaseste pasiunea pentru bebelusii de jucarie. Cele doua nu numai ca ii colectioneaza, dar au ajuns sa ii si confectioneze.
Bebelusii din plastic plang, rad, mananca, dorm si ganguresc. Acestia par atat de reali, incat au ajuns sa ii sperie pe apropiatii femeii.
Pana acum, femeia a cheltuit peste 5000 de lire sterline doar pe papusi.
"Nu voi renunta niciodata la pasiunea mea, oricat de ciudata ar crede lumea ca sunt!", a spus Karen McAllister.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Atomic Betty, cel mai mare piton din Australia, pus la dieta

Cel mai mare sarpe din Australia, Atomic Betty, cantareste 137 kg, dupa ce ingrijitorii de la Australian Reptile Park din Gosford au pus pitonul la dieta anul trecut pentru ca avea o greutate de 135 kg, relateaza Huffington Post.

piton
Atomic Betty, care are 6,5 metri lungime, i-a facut fericiti pe ingrijitori, pitonul luand in greutate in 12 luni doar 2 kg. Cat timp s-a aflat la dieta, pitonul a putut manca doar 3 capre pe an.

Desi pitonul este foarte lung, iar pentru a fi cantarit a fost nevoie de sase oameni sa-l ridice, Atomic Betty inca nu a ajuns la maturitate si va mai creste in urmatorii ani.

Pitonul nu este un sarpe veninos, dar poate sa inghita un adult cu totul.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

6 luni de lumina solara, captate intr-o singura imagine

Un fotograf, profesor la Universitatea din Southampton, a reusit sa capteze lumina soarelui dintr-un interval de sase luni de zile, intr-un singur cadru. Acesta a folosit o camera obscura obtinuta dintr-o cutie de ceai.

image
Cum a realizat dr. Greg Parker acest lucru? El si-a pozitionat inventia spre cer pe data de 21 iunie 2011, cea mai lunga zi din an, si a retras-o in ziua solstitiului de iarna, pe 22 decembrie.

Imaginea obtinuta capteaza sase luni de lumina solara intr-o singura expunere. Acest lucru este posibil fiindca aparatele obscure nu functioneaza pe baza de film, ci surprind imaginea pe o coala de hartie.

Linia imaginara care indica traiectoria Soarelui in perioada solstitiului de vara se afla in partea de sus a imaginii, iar cea care ii infatiseaza traiectoria pe timpul solstitiului de iarna, se afla in partea de jos.

Dr. Parker a afirmat pentru site-ul Treehugger: "In aceasta imagine, linia dreapta inclinata spre stanga reprezinta marginea acoperisului casei de vis-a-vis. Se pot observa o  multime de copaci spre sud, iar cele doua fasii de lumina in forma de cupola sunt observatoarele din gradina mea".
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Premiera: Contrabanda

Gen: Thriller
Distributia: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi, Lukas Haas, Caleb Landry Jones, Diego Luna si J.K. Simmons
Regia: Baltasar Kormákur
Scenariul: Aaron Guzikowski
Bazat pe filmul Reykjavik: Rotterdam de Arnaldur Indriðason and Óskar Jónasson
Producatori: Tim Bevan, Eric Fellner, Baltasar Kormákur, Stephen Levinson, Mark Wahlberg
Producatori executivi: Liza Chasin, Debra Hayward, Bill Johnson

 Premiera: 20 ianuarie 2012

Mark WahlbergMark Wahlberg se afla in fruntea distributiei acestui thriller despre un om care incearca sa stea deoparte de lumea pe care s-a straduit mult s-o paraseasca, pentru a-si proteja familia.
Amplasat in New Orleans, filmul exploreaza universul dur al unor contrabandisti de clasa internationala, unde actioneaza impreuna criminali disperati, oficiali corupti, cu mize uriase si mita pe masura, unde loialitatea este o raritate, iar moartea pandeste la fiecare pas gresit.
Chris Farraday (Wahlberg) a renuntat de mult la viata de infractor, dar, dupa ce cumnatul sau, Andy (Caleb Landry Jones), da rateu cu o afacere cu droguri pentru seful sau, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit sa faca ceea ce stia el cel mai bine: sa faca contrabanda pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, asa ca nu-i ia mult pentru a stringe o echipa, impreuna cu prietenul sau, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge in Panama si a se intoarce cu milioane de dolari falsi.
Dar lucrurile se deterioreaza rapid si, doar cu citeva ore inainte de pune mina pe bani, Chris trebuie sa-si croasca drum printr-o retea criminala de baroni ai drogurilor violenti, politisti si asasini platiti, inainte ca sotia Kate (Kate Beckinsale) si fiii sai sa devina tintele acestora.
Trailer oficial:
Sursa postarii: http://www.kudika.ro 

TOP 10 MELODII DE KARAOKE

Serile de karaoke petrecute cu prietenii sunt ocazii perfecte pentru amintiri amuzante: melodii cantate din suflet si prietenii care danseaza pe interpretarea ta. Am ales 10 dintre cele mai tari cantece de karaoke: invata versurile, apoi iesi in oras si surprinde-ti prietenii de pe scena!
 1. ASIA – Suna bine de tot

 2. Jefferson Airplane – Somebody to Love
 3. Gloria Gaynor – I Will Survive
 
 4. Queen - We are the champions
 5. Dan Spataru – Drumurile noastre toate
 6. Joe Cocker – You can leave your hat on
 7. The Rolling Stones – (I Can’t Get No) Satisfaction
 8. Britney Spears - I Love Rock’n’Roll
 9. Bon Jovi – It’s My Life
 10. Tina Turner – Simply the Best
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

miercuri, 4 ianuarie 2012

Afla cum aratau vedetele de la noi cand erau mici

Anii au trecut, oamenii au ramas la fel. Sau nu? Ei bine, avem noi cateva modele care sa ne explice cum sta cu schimbarile astea de-a lungul anilor. Fie in copilarie, adolescenta sau doar cu cativa ani inainte de a deveni vedete in Romania si nu numai, artistii de la noi aratau altfel. Iata cum:
Pe prima pozitie in topul schimbarilor survenite este Inna. Artista romanca este poate cel mai celebru caz care ne demonstreaza ca frumusetea nu vine numai de la natura!
Inna
In foarte scurt timp de la prima aparitie pe ecranele televizoarelor, in emisiunea lui Teo Trandafir, Inna a devenit o vedeta de talie internationala. Cunoscuta ca una dintre cele mai bune artiste romaneste peste granitele tarii, Inna nu a fost intotdeauna diva de astazi. Iata cateva imagini cu artista inainte de a avea succes in muzica!

Antonia
Despre Antonia nu putem spune ca a suferit o transformare majora din adolescenta pana in momentul actual. Artista nu are decat 20 de ani! La inceputul lunii decembrie, cantareata a postat pe contul oficial de Facebook o poza de-a sa facuta in urma cu cativa ani, cu mesajul “Winter… time for reminiscing… this is an older picture of mine :) have a lovely day!
Frumoasa, simpatica, la fel ca si astazi, cantareata pare sa nu fi avut niciodata probleme in a cuceri sexul opus. Iata de ce:
Anda Adam
Anda Adam a fost inca de la aparitia sa in peisajul monden o prezenta atipica. Cu o silueta deloc firava, Anda a declarat mai tot timpul ca nu a fost fericita in adolescenta. Motivul? Ei bine, se pare ca artista a fost o tocilara si nu o rebela, asa cum ne-am fi imaginat. Iata cum arata artista in urma cu cativa ani, pe la inceputurile carierei sale.
Marcel Pavel
Marcel Pavel avea par! Va vine sa credeti sau nu, artistul care a impresionat o tara intreaga cu melodia “Frumoasa Mea” era un tanar rebel in tinerete si… cu foarte mult par!
Smiley
Pe Smiley nu vrem sa vi-l aratam in adolescenta, ni s-a parut mult mai dragut sa-l vedem cand era copil. Si nu oricum, ci pe o felicitare pentru mama sa. Putem observa un Andrei Maria asemanator unui smiley face. Poate de acolo si numele!
Andreea Balan
Andreea Balan s-a facut remarcata inca din copilarie. Insa perioada de glorie a fost cu adevarat in 2000, cand a facut parte din trupa Andre. Slabuta ca si astazi, cu pletele blonde si privirea sexy, Andreea Balan a fost o adolescenta simpatica, iar cu timpul s-a transfomat intr-o femeie sexy! In ciuda speculatiilor care afirma ca artista si-a imbunatatit considerabil si de mai multe ori imaginea fizica, Andreea a negat permanent. Si-o fi marit sau nu sanii, cert e ca Andreea Balan il va primi pe Mos Craciun anul acesta! Cu un remix la piesa “Mosule, ce tanar esti!”, evident!

Andreea Antonescu

Nici Andreea Antonescu nu a fost dintotdeauna atat de sexy! In adolescenta, pe cand traia experienta Andre, Andreea se bucura doar de invidia celorlalte fete pentru bustul ei. De-a lungul anilor se pare ca solista a apelat si la cateva operatii estetice si spunem noi ca nu a gresit nicicum! Arata din ce in ce mai bine! Iata dovada:

Giulia Anghelescu

Fie ca o recunoastem de pe vremea cand facea parte din trupa Candy, fie de pe plan solo sau, in prezent, in componenta trupei DJ Project, Giulia este o prezenta fina astazi, insa in adolescenta era mai mult o rebela. Cu codite impletite si figura strengareata, Giulia ne canta despre cum sta treaba cu mersul la mare si ce dedicatii ii face ea baiatului care-i place.
Loredana Groza
Loredana Groza este o femeie trecuta de varsta de 40 de ani. Cu toate acestea, arata foarte bine, se mentine mergand la sala si cantand cu patima de fiecare data cand apare pe scena. Iar fanii sunt in delir!
Va vine sa credeti sau nu, in adolescenta, Loredana era o tocilara, dupa cum declara chiar artista pentru o publicatie romaneasca. Si desi afirma ca s-a simtit intotdeauna complexata in adolescenta de sanii sai prea mari, Lori si-a dat seama ce podoabe are abia in 1994, cand a aparut cu maioul ud intr-o secventa din comedia “A doua cadere a Constantinopolului”.
Marius Moga

Ce este drept cand vine vorba de Marius Moga este ca “Micul Mozart” a fost dintotdeauna mic! Si, am putea continua noi, simpatic! Cu gropite in ambii obraji si un zambet intins pe toata fata, Marius Moga nu pare sa se fi schimbat foarte mult din copilarie!
Connect-R
De la Gigantii, Connect-R sau Stefan Mihalache, in buletin, a devenit un sex simbol pe piata muzicala din Romania in urma cu doar cativa ani. Mai precis, de la lansarea melodiei “Burning Love”, in care apare la bustul gol, cu tricoul rupt si cu multe elemente de foc si apa in jur. Ei, ce ziceti de schimbare?



 

luni, 2 ianuarie 2012

Dragos Chircu si Stefan Stan au facut super show de Revelion in Piata Revolutiei!

Dragos Chircu si Stefan Stan au facut super show de Revelion in Piata Revolutiei! Vezi FOTO

Dupa un minunat foc de artificii, anul 2012 le-a adus celor din Piata Revolutiei si o surpriza internationala - un artist strain, nimeni altul decit Uwe Bossert, chitaristul si producatorul trupei Reamonn. 

El este de asemenea si compozitorul piesei “Tonight” pe care Loredana a cintat-o pe scena “Live Revolution” in duet cu Dragos Chircu si acompaniata la chitara chiar de Uwe.

De fiecare data cind am cintat cu Loredana a fost o experienta senzationala pentru ca iti da atita incredere cind te afli alaturi de ea pe scena”, a declarat Dragos, pe care telespectatorii l-au urmarit performand la “Vocea Romaniei. “A fost o onoare deosebita sa cint alaturi de ea si de Uwe Bossert chiar piesa Tonight”, incheie artistul.


La rindul ei, Loredana, care de fiecare data incepe noul an pe scena din Piata Revolutiei, a declarat: “Este o experienta incredibila pe care o astept an de an. Este deja o traditie, de 10 ani dau startul anului noului din acest loc, unde tinerii au murit si s-au sacrificat ca noi sa fim liberi”, a spus Loredana.

Pentru Stefan Stan a fost prima oara cand a cantat in fata unui numar atat de mare de oameni, dar castigatorul de la Vocea Romaniei a reusit sa smulga ropote de aplauze pentru prestatia lui.



Vezi concert Smiley, Voltaj, La La Band, CRBL si Loredana! Live Revolution 2012 exclusiv pe www.voyo.ro la abonament. Ai 7 zile gratuit, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!
Sursa postarii: http://www.protv.ro

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.