luni, 28 noiembrie 2011

Joe Jonas-Just in love

Justin Bieber colaborare cu Boyz II Men

Se pare că toată lumea vrea să colaboreze cu Justin Bieber, acest puşti minune al Americii. Toate fetele vor să fie mamele copiilor lui, toţi băieţii vor să fie cu iubitele lui.
Nu ştim care este secretul lui Bieber, dar chiar are succes. Poate totul i se trage de la chiloţii roz pe care-i poartă. Nici nu contează de unde atâta succes, ideea este că cea mai nouă piesă a artistului a fost realizată în colaborare cu băieţii de la Boyz II Men. Da, chiar cu ei!  Melodia  “Fa La La” beneficiază şi de un videoclip filmat integral alb-negru în care Bieber cântă “de jale” stând pe treptele unei clădiri în timp ce Boyz II Men îl acompaniază.

Videoclip nou de la DEV

Devin Star Tailes, mult mai cunoscută sub numele de scenă DEV, a lansat de curând un nou videoclip. Cântăreaţa americană a devenit celebră după ce a scos pe piaţă piesa “Bass Down Low” la sfârşitul lui 2010. Noul  clipul pentru melodia ”Lightspeed” a fost montat integral din filmări realizate la concertele, evenimentele şi festivalurile la care tânăra artistă a aprticipat. Este un clip cu multe întreruperi în care apar foarte des dialogurile. Din această cauză melodia se aude pe bucăţi. Pare lipsit de profesionalism, sau poate chiar asta a fost ideea?

Voxis-I just wanna

Inna, victimă a violenţei domestice în clipul Endless

Inna militează împotriva violenţei domestice. Odată cu lansarea celui mai nou clip al artistei a fost activat si site-ul Bring The sun in my life, o platformă virtuală destinată femeilor care au suferit din cauza fenomenului de violenţă domestică.
Videoclipul piesei “Endless” o pune chiar pe Inna în ipostaza unei femei maltratate. Artista a făcut acest pas pentru a le ajuta pe cele care nu au curajul să declare că sunt victime ale violenţei domestice.  Site-ul oferă ajutor tuturor femeilor care trec prin aceasta cumplită experienţă. “Vocea ta contează, fără violenţă, fără durere continuă!” acesta este sloganul sub care site-ul a fost lansat.
Mai mult, Inna a apelat la mai multe figuri feminine din showbizz-ul românesc pentru a le transforma în ambasadorii ei pentru promovarea campaniei şi a site-ului. Astfel, Amalia Năstase şi Medeea Marinescu sunt două dintre vedetele selectate. Ele apar pe site în postura unor victime ale violenţei domestice. Scopul este de a încuraja femeile care au nevoie de ajutor să apeleze la specialiştii site-ului.
“Sunt prea multe femei în jurul nostru care suferă în fiecare zi şi pentru care viaţa nu mai înseamnă visuri, speranţă, optimism şi bucuria de a trăi. Femeile care sunt victime ale violenţei domestice trebuie să ştie că nu sunt singure şi că prin campania “Bring The Sun In My Life”, îmi propun alături de toţi cei care au acceptat să se implice să aducem soluţii pentru problemele lor, să le răspundem la întrebări şi să găsim împreună puterea de a privi cu încredere spre o nouă zi. Sprijinul fiecăruia dintre noi contează!” A scris Inna pe site.

Nayer ft Pitbull and Mohombi-Suavemente

Videoclip nou de la Beyonce… din nou


Cand vine vorba de Beyonce, totul e la superlativ, stim deja asta.  Asa ca nu ne mira ca albumul 4 deja incepe sa ramana fara piese la care Beyonce sa faca videoclipuri, iar asta chiar daca n-au trecuta inca nici 6 luni de la lansarea lui pe piata. 

Dance For You e videoclipul cu numarul 7 pe anul asta, extras de pe versiunea deluxe a celui mai recent album semnat Beyonce, 4, iar dupa absenta burticii de gravida, tragem concluzia ca videoclipul a fost filmat inainte ca sarcina sa inceapa sa se vada. Intr-o atmosfera de film noir a la anii ’40, Beyonce pune in scena un show privat pentru iubitul ei… bine, privat pana incep sa apara si celalalte fete care danseaza provocator.
Beyonce a mai filmat cel putin inca un videoclip in luna august, pentru piesa End Of Time, care probabil va aparea cat de curand. Oricum, la cat de pornita e cantareata acum, avem toate sansele ca pana la sfarsitul anului toate piesele de pe album sa se laude cu cate un videoclip.

Jay-Z ft Mr Hudson-Young forever

Teaser Corina – “Munky Funky”

Nu mai e mult pana ce clipul Corinei pentru cel mai nou single al ei, Munky Funky, va fi gata de vizionat. Pana atunci, ne delectam cu un teaser. Cand am invitat-o la Back To Gym acum cateva luni, Corina ne spunea in exclusivitate ca pentru noul ei videoclip lucreaza la o coregrafie speciala care va contine sarituri cu coarda. In cele 30 de secunde de teaser nu si-a facut loc nicio coregrafie, insa e totusi un videoclip distractiv si colorat, care aminteste de “haosul” pe care l-a facut Corina pe Covorul Rosu de la Romanian Music Awards. Voua cum vi se pare?

K'naan ft Adam Levine-Bang bang

Connect-R, piesă nouă

Connect-R a mai lansat o piesă, ba chiar este atât de generos încât s-o împartă gratuit fanilor.
Piesa “Take it slow” este deja prezentă pe canalul de YouTube al artistului, de unde poate fi descărcată gratuit. Acesta se pare că va fi cel mai nou single al artistului Rappin’ On Production, care va ajunge la radiourile din ţară în cel mai scurt timp.

Mihai Ristea-Sexy eyes

Album nou de la Adam Lambert, “Trespassing”

Adam Lambert a făcut public numele celui mai nou album al său prin intermediului Twitter-ului.
El a scris: “Trespassing” este numele albumului, iar primul single extras este scris în colaborare cu Dr. Luke, Claude Kelly, Ammo şi Cirkut şi se numeşte “Better Than I Know Myself.” Este foarte posibil ca Adam să-şi schimbe uşor stilul. Potrivit spuselor lui acest album va fi diferit de ceea ce făcea înainte. “Va avea un ton mult mai serios, dar în acelaşi timp va fi şi distractiv. Este onest şi foarte, foarte personal. Vechiul albumul era mai mult o fantezie în timp ce în acesta îmi caut identitatea.” a declarat artistul. “Trespassing” va ajunge în magazine  în 2012, cel mai probabil în luna Martie.

Leona Lewis/Avicii-Collide

“Bonita,” single nou semnat Matteo

După single-ul “Champion” ce a răsunat toată vara lui 2011 în cluburi, Matteo lansează o nouă piesă, “Bonita.” Cu noua sa melodie Matteo ne poartă în paşi de dans pe meleaguri exotice şi fierbinţi.
Vinovaţi pentru compoziţia sound-ul ritmat şi energic al piesei sunt Matteo şi Andrei Stanca. “Am compus piesa destul de repede. Într-o noapte nu puteam să dorm şi după ce am numărat vreo 500 de oi, m-am aşezat la clapă şi am compus scheletul piesei. Mi-a plăcut cum sună şi a doua zi m-am întâlnit cu Andre Rizo şi am terminat treaba.” declară Matteo.

Magnetic Man ft John Legeng-Getting nowhere

Vika Jigulina isi incepe cariera solo

Nimic nu dureaza vesnic, iar asta e cu atat mai adevarat cand vine vorba de proiecte muzicale. Edward Maya si Vika Jigulina au reusit intr-un timp scurt sa cucereasca intreaga lume, adunand premii importante pe parcurs. Totusi, colaborarea lor a ajuns la final, iar in scurt timp fiecare o va lua pe drumul lumii.
Sanziana a stat de vorba cu Vika si a aflat in exclusivitate ca, in ciuda succesului fenomenal pe care l-au avut impreuna, cei doi artisti cred ca a venit momentul sa-si incerce norocul si pe cont propriu. “Lucram acum la proiectul solo Vika Jigulina” a spus ea, argumentand ca “suntem doi artisti separati, am muncit separat si cred ca deja e momentul”.
A devenit oarecum o regula ca fiecare despartire de acest gen sa se faca cu scandal. Insa, dupa cum a aflat Sanziana, nu e cazul si acum, Vika avand numai cuvinte de lauda pentru Edward si pentru realizarile lor comune. America nu e un teritoriu usor de cucerit cand vine vorba de muzica, insa cei doi se pot lauda ca au deja doua turnee la activ in Statele Unite, fiind primiti de fiecare data cu caldura de un public care le stia piesele. “Am avut al doilea turneu in Statele Unite ale Americii, care s-a incheiat cu un succes extraordinar. Am ajuns la o performanta la care orice artist isi doreste sa ajunga si acum e foarte mult de munca. E foarte greu sa te gandesti ca in orice moment poti sa pici” a spus Vika.

vineri, 18 noiembrie 2011

Usher ft David Guetta-Whithout you

TOP 9 + 1 FILME SCURTE DE DRAGOSTE

1. Love Is Like Life But Longer
Cele mai fermecatoare povesti de dragoste sunt cele neasteptate, cele care se petrec in tranzit. Un hotel, ce loc improbabil pentru un scriitor nevazator si o calugarita sa se indragosteasca!
2. Les enfants s’ennuient le dimanche (Oliver Peoples 2010)
Shirley Manson (solista de la Garbage) saruta un hobbit! Ea si Elijah Wood, Frodo din Stapanul inelelor, joaca impreuna in acest clip delicios pentru Oliver Peoples - despre dragostea si plictiseala celor bogati si fabulosi.
3. The Crush
Care a fost prima ta iubire? Iata un baietel care s-a indragostit lulea la scoala de nimeni alta decat de invatatoarea lui - va lupta pentru ea pana la capat.
4. Invention of Love
Dragostea prinde aripi cand e redata sub forma unui film scurt de animatie: cele mai romantice fantezii sunt realizate grafic si seduc prin puterea imaginatiei.
5. Signs
Povestea ta de dragoste cum a inceput? Unele cupluri au istorii foarte simpatice legate de primele flirturi si de prima intalnire. Iar aceasta este una dintre cele mai dragute.

6. A Love Story in Milk
Sa ne lasam furate de imaginatie si sa credem pentru cateva minute ca si obiectele se pot indragosti!
7. Painted Love (Cartier)
Pe muzica facuta de Air, se deruleaza o poveste de dragoste pasionala imortalizata in mod artistic: daca Pygmalion si-a sculptat iubita, eroul acestui film scurt se indragosteste de femeia pe care o picteaza.
8. Despartire
Pentru ca dragostea si doare, nu putea lipsi povestea unei despartiri.
9. Goodbye, Mr. Nice Guy
Dar ca sa indulcesc gustul amar, sa nu amintim ca nu toate despartirile sunt tragice - unele pot fi funny ca in Goodbye, Mr. Nice Guy.
Bonus! Paris, Je T’Aime
Paris, je t’aime este un lungmetraj facut din 18 filme scurte, cusute intre ele cu multa dragoste. Filmul intreg e un superlativ al iubirii in cel mai romantic oras din lume, iar aceasta este povestea mea preferata: Faubourg Saint-Denis (Xe arrondissement).
Sursa postarii: http://www.kudika.ro

joi, 10 noiembrie 2011

Asculta noul album al lui Doc – “Lucrare de control”

Dupa lansarea de succes de duminica seara, Doc si-a pus astazi canalul de YouTube al Facem Records piesele de pe cel de-al doilea album al sau, Lucrare de control.
Daca ati fost la concert, sunt toate sansele sa va fi cumparat deja albumul, dar daca nu, facem acum o scurta auditie, dupa care am aprecia daca va cumparati albumul si nu il luati gratis de pe net. Costa 30 de lei si il puteti downloada de AICIsau puteti cumpara cd-ul de AICI.
Ca ati fost la concert si vreti sa-l revedeti sau ca ati fost unul dintre ghinionistii care n-au mai prins un loc in Silver Church, Music Channel va asteapta miercuri, 26 octombrie, imediat dupa Like Hip Hop cu concertul de lansare al albumului Lucrare de control. Imagini de la eveniment aveti putin mai jos si revenim in scurt timp si cu un interviu cu Doc de la concert.
Tracklist:
1. Nu mă poți opri feat. Deliric 1 (produs de Nuztu)
2. Toată lumea cântă (produs de Sez)
3. The DOCfather feat. Coae & DJ Faibo X (produs de Nuztu)
4. Vara aceea feat. Motzu (produs de Mefstrumentals)


5. Poliția Rap feat. Aforic, Deliric 1, Rimaru, High Jet (produs de High Jet)
6. Costuri (produs de Dallas)
7. Nic Fishic și gențile de bani (skit)
8. Vecinii mei (prod. de Sez)

9. Sângele apă nu se face (produs de Tezeu)

10. O să fim? feat. Nwanda (proddus de Mitză — Agresiv)


12. Ceai feat. What’s Up (produs de Motzu)

 
13. Ceva de tras (skit)
14. Scos din țiplă feat. Deliric 1 (produs de Dallas)
15. 1 mai (produs de Raz One)
16. Cum o facem noi feat. CTC & Cedry2k (produs de Don Baxter & DJ Cellblock)
17. Copilul 90′ilor (produs de Julian G & Motzu)
18. Secunde reci feat. Vlad Dobrescu (produs de Soly)

Avril Lavigne are fata distrusa dupa ce a fost batuta intr-un bar

Avril Lavigne are fata distrusa dupa ce a fost batuta intr-un bar, de catre cinci persoane.
Artista canadiana a declarat ca are "fata complet distrusa" dupa ce cinci persoane au sarit asupra ei si prietenului ei intr-un bar din Hollywood. In urma bataii, Avril s-a ales cu un ochi invinetit, nasul spart si cateva rani la nivelul corpului. Totul s-a intamplat la primele ore ale diminetii zilei de duminica. Avril Lavigne se afla in bar impreuna cu Brody Jenner, iubitul ei.
Pe Twitter aceasta a scris:
"Eu nu ma bat si nu cred in bataie. Vreau sa va spun ca am fost atacata de cinci persoane, noaptea trecuta, fara niciun motiv. Nu e cool deloc. Fata mea e complet distrusa. Am un ochi invinetit, nasul spart, par smuls, zgarieturi, vanatai si taieturi. Nu e deloc ok sa ii abuzezi pe ceilalti. Violenta nu este niciodata o solutie".
 Sursa postarii: http://muzica.metropotam.ro

TOP 10 MELODII BACKSTREET BOYS

 10. Everybody
Sa incepem cu o melodie antrenanta!
9. I Still…
Un clip din perioada mai matura a formatiei pentru ca ne plac baietii BSB la orice varsta.
8. The Call
Ne plac inca si mai mult in ipostaza de baieti rai.
7. Quit Playing Games (With My Heart)
Romantism, marca inregistrata Backstreet Boys.
6. More Than That
Nu-i asa ca refrenul asta iti da fiori?
5. Shape of My Heart
O foarte frumoasa confesiune.
4. As Long As You Love Me
Asta e tot ce iti doresti sa stii in viata: atat timp cat ma vei iubi...
3. Incomplete
Cand s-a lansat cantecul asta, a facut ravagii.

2. Show Me The Meaning of Being Lonely
O melodie clasica Backstreet Boys.
1. I Want It That Way
Si, in sfarsit, alegerea  pentru prima pozitie!
 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

Familia The Muppets se reuneste pentru o noua aventura

Regia: James Bobin
Genul: Muzical / Familie / Comedie
Actori: Amy Adams, Jason Segel si Chris Cooper
Scenaristi: Nicholas Stoller, Jason Segel, jim Henson
Premiera in Romania: 12.01.2012
Familia The Muppets se reuneste pentru o noua aventuraMuppets, cea mai amuzanta familie de papusi din istorie, se reuneste pe marile ecrane. "Papusile Muppets" (The Muppets) are premiera pe 12 ianuarie 2012 si este un film perfect pentru a da startul unui nou an cinematografic, deoarece promite buna dispozitie, muzica si un show Muppets pe cinste.
"Suntem aici pentru a canta, a dansa, pentru a-i face pe oamenii sa danseze si poate, poate sa facem lumea un loc putin mai frumos", explica optimist Kermit, cel mai cunoscut personaj Muppets.
Noua aventura incepe cu Walter si Gary, doi fani impatimiti ai papusilor Muppets, care pleaca in vacanta in Los Angeles, iar calatoria lor include si o vizita la studiourile in care s-au facut cunoscuti idolii lor. Atunci cand afla ca un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea sa demoleze vechiul teatru, Walter si Gary il cauta pe Kermit. La insistentele lor, simpaticul broscoi reuneste familia pentru un nou spectacol care sa salveze teatrul in care au dat cele mai bune reprezentatii din cariera lor. Miss Peggy se lasa cel mai greu convinsa, deoarece in acel moment era editor plus-size la Vogue - Paris si ii era mai greu sa renunte la viata ei pentru a lucra alaturi de vechii ei prieteni.
Scena in care Kermie ma implora sa ma intorc la Hollywood cu el este cea mai amuzanta scena din film”, spune Miss Peggy.„Eu sunt senzationala si nici broscoiul nu se descurca deloc rau”, explica simpaticul personaj.
Lieberman, producatorul filmului, declara: “Am fost intotdeauna un mare fan Muppets. Personajele sunt, in mod evident, extrem de simpatice si iubite, sunt incantat ca ii reunim in acest film. A fost extraordinar si sa le fac cunostiinta copiilor mei cu papusile Muppets.”
Familia The Muppets se reuneste pentru o noua aventuraFamilia The Muppets se reuneste pentru o noua aventuraChiar mai incantat decat Lieberman este scenaristul Jason Segel, pentru care personajele filmului au o semnificatie sentimentala: “The Muppets a fost prima mea influenta de comedie, eram pur si simplu indragostit de papusi. Credeam si cred ca sunt o forma de arta exceptionala.”
Papusile Muppets au fost create in 1954-1955 de catre papusarul Jim Henson, cunoscut si pentru serialul „The Sesame Street”. Personajele Kermit the Frog, Miss Piggy, Animal, Fozzie si Gonzo sunt astazi la fel de populare ca atunci cand s-au nascut. Umorul, cantecul si voia buna pe care o aduc pe micul ecran sunt potrivite pentru oamenii de toate varstele, dupa cum declara David Hoberman, producatorul filmului The Muppets.
Trailer oficial:
Poze:
 Sursa postarii: http://www.kudika.ro

luni, 7 noiembrie 2011

Ferrari lucreaza la o editie limitata 599 Fernando Alonso

Recent, au aparut niste informatii potrivit carora Ferrari ar avea in intentie sa lanseze pana la sfarsitul anului o editie limitata a modelului 599. Dupa ce Infiniti a realizat o editie speciala pe baza lui FX, in functie de cerintele campionului deFormula1, Sebastian Vettel, s-ar parea ca Ferrari ar vrea sa urmeze acest model si pregateste un 599 cu dedicatie pentru pilotul Fernando Alonso.

Aflat aproape de sfârşitul carierei, Ferrari 599 a fost împrospătat prin mai multe versiuni, de asemenea în ediţii limitate, cum ar fi 599 GTO, care este momentn şi cel mai rapid din gamă. Totuşi, s-ar putea ca versiunea 599 Fernando Alonso ar putea să fie noul şef în cartier, pentru că se zvoneşte că va fi mai uşor în comparaţie cu modelul standard.
Pentru entuziaştii Ferrari cu mai multe conturi dolofane prin bănci, preţul nu ar trebui să fie neapărat o problemă. În schimb, faptul că modelul va fi fabricat într-o serie de doar 40 de exemplare ar putea să fie un motiv de stres, din luna ianuarie 2012, când va apărea pe piaţă.
 Sursa postarii: http://www.a1.ro

Coafuri usor de realizat acasa

Se poarta onduleurile si impletiturile si in acest spirit iti propunem doua stiluri diferite de coafuri de seara. Sally Brooks, art director international pentru divizia Nivea Hair Care si Styling, iti da si cateva sfaturi cum sa obtii look-ul perfect.

Onduleuri texturate

Avand ceva din stilul anilor ‘60, onduleurile texturate si coroana inalta sunt in acelasi timp elegante si usor de obtinut.
Cum se realizeaza acest look?
1. Onduleaza parul spre spate si imparte-l in patru „felii", pentru a-l putea coafa mai usor. Prinde partea cea mai de jos, de la ceafa, cu un elastic.
2. tapeaza parul din crestet, pentru a crea inaltime si volum si prinde parul tapat de coada facuta inainte, folosind un elastic.
3. rasuceste cele trei sectiuni ramase (laterale si in fata) si fixeaza-le cu agrafe de coada. Finiseaza coafura cu un fixativ cu efect de stralucire.

Sfatul lui Sally: Acest stil nu are nevoie de o finisare foarte atenta. Lasa parul sa se aseze natural, pentru un look modern. In acest sezon se poarta parul stralucitor - foloseste produse care iti protejeaza culoarea parului si ii pastreaza intensitatea.
Impletitura asimetrica
Cararea intr-o parte si o impletitura deosebita te ajuta sa obtii cu usurinta un look elegant si sofisticat. Stralucirea parului si lipsa firelor rebele ii confera un aer rafinat si elegant.
Cum se realizeaza acest look?

1. Imparte parul in doua sectiuni inegale si impleteste fiecare parte folosind tehnica de impletire clasica.
2. Prinde cozile cu un elastic.
3. Rasuceste cozile intre ele, intr-o parte a cefei si fixeaza coafura cu agrafe.

Sfatul lui Sally:
Acesta este un look foarte usor de obtinut, si de efect. Pentru a avea un par neted si foarte stralucitor, foloseste o spuma de par cu efect de stralucire. Astfel, capeti luciul la moda si vei evita si firele rebele. Este un stil potrivit pentru diverse lungimi si texturi de par.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Afla cum sa te machiezi cand porti ochelari!

Chiar daca porti ochelari, nu trebuie sa renunti la machiajul ochilor. Totusi, trebuie sa tii cont de anumite reguli. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa te machiezi adecvat!

1. Fii simpla!
Ochelarii atrag atentia asupra ochilor tai. Astfel, trebuie sa te asiguri ca machiajul ochilor este simplu si curat.
2. Foloseste fond de ten!
Un machiaj perfect incepe cu o piele fara cusur. Asa ca, asigura-te ca pielea ta este curata si hidratata. O piele neingrijita te va face sa pari palida si obosita.
3. Penseaza-ti sprancenele!
Ramele ochelarilor atrag atentia asurpa sprancenelor. Penseaza-le regulat si acopera imperfectiunile cu ajutorul unui creion pentru sprancene.
4. Onduleaza-ti genele!
Pentru a-ti face ochii sa para mai mari si mai luminosi, onduleaza-ti genele cu un dispozitiv special inainte de a aplica mascara.
5. Accentueaza-ti ochii cu mascara si creion negru!
Foloseste un eyeliner pentru a te asigura ca iti accentuezi ochii. Aplica un fard intr-o nuanta mai inchisa si doua straturi de mascara.
6. Atentie la lentile!
Daca ai ochelari pentru hipermetropie, foloseste mai putin fard. Nu ai vrea ca ochelarii sa iti scoata in evidenta defectele!
7. Tipul ramelor conteaza!
Daca ramele tale sunt inchise la culoare, foloseste farduri in nuante complementare. De asemenea, acestea pot fi putin sidefate sau stralucitoare.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Afla cum sa porti accesoriile de par!

Accesoriile de par adauga un plus de eleganta si creativitate tinutei tale. Acestea nu trebuie sa fie exagerate. Iata cum sa porti corect accesoriile de par!

1. Diamantele si perlele - astfel de accesorii pentru par sunt in trend in acest sezon. Acestea iti ofera un look glamourous si clasic. Diamantele si perlele au un aspect vintage si se potrivesc tinutelor elegante.
2. Anii '40 - un accesoriu folosit in mod gresit poate sa strice intreaga tinuta. Atunci cand doresti sa folosesti ace de par, asigura-te ca se muleaza pe stilul anilor '40. Alege diamantele sau pietrele stralucitoare si prinde-le intr-o coafura cu bucle usoare.
3. Accesoriile secrete - se folosesc pentru a da volum si forma parului. Acestea nu sunt vizibile. Imagineaza-ti coafurile anilor '60. Acest stil a fost imprumutat si de Amy Winehouse. Aceste accesorii secrete arata ca un ghem din par si se fixeaza cu agrafe sub podoaba capilara.
4. Bentitele - ofera un aspect delicat si feminin unei coafuri simple sau banale. Incearca bentitele din material textil, inflorate sau simple, pentru tinuta de zi, si unele cu pietre, paiete sau pene, pentru cea de seara. Pentru un look hippie sau boem, alege bentitele care se pun pe frunte.
5. Penele - sunt alegerea perfecta pentru un accesoriu care sa se integreze perfect in coafura ta. Bentitele sau acele de par cu pene sunt ideale atat pentru cocuri, cat si pentru parul desfacut, drept sau in bucle.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Machiajul abtibild, un look complet in cateva secunde!

Exista unele zile in care nu ai timp sa stai in oglinda si sa te machiezi. Ori poate nici macar nu te pricepi prea bine sa faci acest lucru! Exista o solutie pentru aceste probleme: machiajul abtibild!

Machiajul abtibild este o noua tehnica in materie de make-up care se adreseaza persoanelor grabite sau mai putin pricepute. Acesta se gaseste sub forma unei benzi asemanatoare unui plasture care contine fard instant in diverse culori si combinatii.
Indiferent ca esti la birou sau in taxi spre o noua petrecere, este suficient sa lipesti aplicatorul pe toata suprafata pleoapei superioare si sa presezi cateva secunde, pentru a avea un look reusit si stralucitor.
Dupa ce vei desprinde aplicatorul, vei vedea ca machiajul este perfect, nu curge, nu se intinde si nu se strange pe pleoape.
Poti completa acest machiaj cu un eyeliner negru si putin mascara.
Vestea buna este ca acest machiaj abtibild se gaseste si in varianta pentru buze sau unghii. Astfel, poti avea un look complet in doar cateva secunde!
Machiajul abtibild se gaseste in magazinele de cosmetice.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Cum sa ai un par vopsit stralucitor si sanatos

Ai ales culoarea, ai aplicat-o, insa intensitatea si stralucirea tin doar pana la urmatoarea spalare. Iti prezentam un aliat important, de care n-ai tinut seama: produsele de ingrijire pentru par vopsit

Samponul pentru par vopsit, pe langa obisnuitii compusi care curata firul de par, contine substante care permit fixarea pigmentului din vopsea in cuticulele firului de par, fara a-l indeparta odata cu praful, sebumul si alte impuritati.
In plus hidrateaza, deci te poti spala fara probleme chiar si la doua-trei zile. Continua cu un balsam de par sau o masca speciala. Hranit, hidratat, descurcat si netezit, parul va fi mult mai usor de pieptanat si coafat, va straluci ca in prima saptamana de dupa vopsire.
Un mic truc: foloseste la limpezit un pic de otet de mere amestecat in apa calda (nu fierbinte!) de la ultima clatire. Parul va straluci si isi va clarifica reflexele. Culoarea ta va arata ca noua timp de sase saptamani, pana cand radacinile iti vor trada nuanta ta naturala. Dar daca dupa o luna nu-ti mai place, afla ca s-a inventat demachiantul pentru par, care elimina in doua faze vopseaua, fara a afecta structura firului de par si nici pigmentul natural.
Sursa postarii: http://www.a1.ro

Vezi coafurile potrivite parului rar si subtire

Parul subtire, rar si moale este foarte greu de intretinut si de coafat. Iata cateva idei care te vor ajuta sa iti aranjezi parul!

Paris Hilton, Cameron Diaz sau gemenele Olsen se afla pe lista vedetelor cu parul rar si subtire. Totusi, acestea reusesc sa straluceasca pe podiumuri.
Cea mai buna solutie pentru a da volum parului tau este sa iti faci breton. Incearca un breton care porneste mai aproape de crestetul capului.
De asemenea, cea mai buna coafura este cea in trepte cu cararea intr-o parte. Este important sa nu iti lasi parul sa creasca mai lung de umeri. Greutatea il va face sa fie si mai lipsit de volum.
 Sursa postarii: http://www.a1.ro

Despre mine

Fotografia mea
Buna tuturor.Eu sunt Madalina,am 20 de ani si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Stiinte Economice Craiova la sectia Economia Comertului,Turismului si Serviciilor.Sunt o persoana deschisa,imi plac calatoriile,muzica,dansul,plimbarile prin parc si nu suport minciuna si oamenii increzuti.Veti afla mai multe despre mine in timp,odata cu citirea postarilor mele.